SE BILLEDET: Ung mor afslører vildt vægttab

Der er sket en del med Nadia Shila, som glædeligt deler billeder af sin store forvandling.

Af Louise Vilsbøl - 26. november 2019 kl. 19:25

Nadia Shila Petersen fra ‘De unge mødre’ blev mor igen, da hun fødte sønnen Hayden tilbage i maj måned, og ‘De unge mødre’-deltagerens tredje graviditet satte helt naturligt sat sine spor på kroppen. Derfor lavede hun også et blogindlæg tre måneder efter sin fødsel, hvor hun udtrykte sin utilfredshed med, at mange af hendes følgere spurgte til, om hun var gravid igen.
SE BILLEDERNE: Sådan er Nadia Shilas og Heidis nye lejlighed
– Nej. Jeg er tyk. Jeg er tre måneder efter fødsel, og jeg har delte mavemuskler, så min mave stikker ud og sommetider ligner en mave i uge 12’ish. Og for MIG er det fint. Jeg har så meget andet at tænke på end at hoppe i yogabukserne og stå og sige nameste foran mit fjernsyn, skrev hun dengang.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor kan jeg ikke bo med min mand
Nu har sønnen dog rundet et halvt år, og Nadia Shila er knap så rund og ser i hvert fald ikke spor gravid ud længere.
– Jeg er gået fra 81 til 67 kilo, ret godt, skriver Nadia Shila på Instagram, hvor hun viser et billede af sin slanke figur.
LÆS OGSÅ: Frygtede alvorlig hjertefejl: Nu har Nadia Shilas søn været til scanning
Den unge mor har altså blot et halvt år efter sin tredje fødsel smidt hele 14 kilo. Se det nyeste billede af Nadia Shila herunder.