SE BILLEDET: Så meget ligner Irinas datter sin far

Der er ingen tvivl om, hvem Allessia ligner mest, når man ser et baby-billede af faren.

Af Emilie Holm Egebro - 9. januar 2016 kl. 16:00

Reality-baben Irina Babenko og kæresten Morten Brangstrup Olsen blev i marts forældre til datteren Allessia. Hun har efterhånden vokset sig til noget af en smilende charmetrold, og mange vil måske tro, at hun har arvet sin skønhed fra sin mor.
At Allessia en dag vil vokse op og ligne i Irina er bestemt heller ikke usandsynligt, men hvis man sammenligner den ti måneder gamle charmør med et baby-billede af hendes far, Morten, er der vist ingen tvivl om, hvem hun ligner mest for øjeblikket.
– Min mor sendte mig i dag et billede af hende og jeg, som blev taget for 25 år siden. Må indrømme, at til den dag i dag har jeg haft svært ved at se, at Allessia skulle ligne mig. Men hold op, jeg erkender, at lige her er hun sin far – am I right?, skriver Morten på sin Facebook sammen med et billede af ham selv som barn.
Se, hvor meget Morten og Allessia ligner hinanden på billedet nedenfor:

Min mor sendte mig idag et billede af hende og jeg som blev taget for 25 år siden. Må indrømme at til den dag idag har…
Opslået af Morten Brangstrup Olsen på 7. januar 2016

Se flere billeder af Allessia øverst.
LÆS OGSÅ: Irina jubler: Dette er Allessias første ord
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Allessias gudmor er også realitystjerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.