Se billedet: Rob Kardashian er blevet far - Her & Nu

Se billedet: Rob Kardashian er blevet far

Kardashian-broren og Blac Chynas datter kom i går til verden.

Af Jonas Sand - 11. november 2016 kl. 11:31

Verden har fået endnu en Kardashian. Rob Kardashian og Blac China er nemlig blevet forældre sammen for første gang, efter parret i går bød datteren Dream Renee Kardashian velkommen til verden.
Mens søsteren Kim Kardashian og hendes mand, rapperen Kanye West, holdt deres børn væk fra de sociale medier i den første periode, så valgte Rob Kardashian at smide et billede af datteren på nettet umiddelbart efter fødslen.
LÆS OGSÅ: Her er svaret på Kardashians faderskabstest
– I dag var fantastisk. Jeg er så heldig. Tak, Blac Chyna, for at føde vores baby og være så stærk. Jeg elsker dig så meget, og jeg kan slet ikke vente med at se hende blive ældre hver dag sammen med dig, Chy. Jeg elsker dig og Dream så meget, og jeg sætter pris på jer begge, skrev Rob Kardashian på Instagram sammen med et billede af datteren.
Datteren, der er Blac Chynas andet barn efter sønnen King Cairo Stevenson, som hun har med Kylie Jenners kæreste, Tyga, kom til verden ved kejsersnit 18:18 dansk tid og vejede 3316 gram.


LÆS OGSÅ: OH NO: ‘Keeping Up With The Kardashian’ pauses på ubestemt tid
LÆS OGSÅ: WOW: Rob Kardashian sætter Blac Chyna på plads: Disse vilde regler skal hun følge
LÆS OGSÅ: Rob Kardashian: Derfor faldt jeg for Blac Chyna
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.