SE BILLEDET: Realitybabe har født en søn - Her & Nu

SE BILLEDET: Realitybabe har født en søn

Realitydeltageren er blevet mor for tredje gang.

Af Jonas Sand - 31. maj 2019 kl. 10:59

I slutningen af sidste år afslørede ‘Jersey Shore’-stjernen Nicole ‘Snooki’ Polizzi, at hun var gravid, og at hende og manden, Jionni LaValle, i år ville forældre til tre.
Parret, der i forvejen havde seksårige Lorenzo LaValle og fireårige Giovanna LaValle, kunne slet ikke vente med at møde det nye familiemedlem, og nu er spændingen blevet udløst.
LÆS OGSÅ: Har ‘Love Island’-babe scoret Fie Laursens eks?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne skal i fængsel – men først skal han giftes
Klokken 02:30 natten til torsdag fødte Snooki nemlig en sund og rask dreng på 3401 gram. Det fortæller hun selv på Instagram, hvor hun viser et billede frem af sønnen, og over for PEOPLE jubler hun over familieforøgelsen.
– Vi er så glade for at byde baby-Angelo velkommen ind i vores lille familie. Han er så sød, og han ligner på en prik Lorenzo, da han var baby. Jionni og jeg kan ikke vente med at se, hvordan det bliver, når vi pludselig er i undertal, siger hun til mediet.
I sæson to af ‘Jersey Shore: Family Vacation’ afslørede Nicole ‘Snooki’ Polizzi, at parret forsøgte at få et tredje barn – en drøm, der altså nu er gået i opfyldelse. Det ligger allerede fast, at der kommer en sæson tre af serien, og her kan seerne formentlig få lov til at se mere om familieforøgelsen.
LÆS OGSÅ: Så vildt bor hun: ‘Jersey Shore’-stjerne sælger millionvilla
Herunder kan du se billedet, som Snooki har delt:

 

View this post on Instagram

 

Angelo James LaValle 7.5 lbs ?

A post shared by Nicole “Snooki” Polizzi (@snooki) on


LÆS OGSÅ: ‘Jersey Shore’-stjerne erklærer sig skyldig: Risikerer 15 år i fængsel