SE BILLEDET: Reality-hunk har tabt sig 20 kilo

Der er sket en hel del med ‘For lækker til love’-hunken, siden han tonede frem på skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 14. juli 2019 kl. 10:55

Tilbage i 2014 mødte vi Daniel Jacobsen, da han medvirkede i TV3-programmet ‘For lækker til KBH’. Senere samme år var han også med i  ‘For lækker til love’, men sidenhen er det ikke meget, vi har set til Daniel.
Sidste år tonede han dog atter frem på skærmen, da han var med i et enkelt afsnit af ‘Dagens mand’.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Daniel droppet kort før drømmerejse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Numse-Rasmus’ alternative forslag til, hvad man kan bruge kage til – og hvilke kage han bedst kan lide at dyrke sex med.

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program
Selvom Daniel aldrig har været overvægtig, er der alligevel sket en hel del siden, at vi sidst så ham på skærmen. De sidste otte måneder har han nemlig gennemgået lidt af en forvandling:
– Endelig! De sidste to kilo var klart de sværeste, men jeg er nu kommet under det mål, som jeg satte for små otte måneder siden. Nu er der ikke mere slankekur, og i morgen skal det fejres med en 300 gram ribeye, skrev Daniel i går på sin Facebook-profil sammen med et billede af hans nye, fitte krop.
LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
– Jeg har tabt mig lidt over 20 kilo, faktisk 22,4 kilo for at være helt præcis, men målet var 20 kilo. Nu er jeg dog også pisse træt af at være på slankekur, så det er skønt blot at skulle holde vægten fra nu af fremfor at tabe mig yderligere, fortsætter Daniel.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-stjerne har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Nadia Shila fastslår: Vi er ikke fattige
Se billederne af Daniel, som vi kender ham fra tv, i galleriet øverst, og se på billedet nedenfor, hvordan han ser ud i dag:

LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster