SE BILLEDET: Reality-babe har født

To er blevet til tre hjemme hos reality-baben og hendes kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 29. oktober 2019 kl. 16:55

Tilbage i maj rullede Viafree-serien ‘Boss Ladies’ over skærmen, hvor vi her mødte ‘Love Island’-vinderen og beautysalonejeren Julie Melsen, frisørchef og blogger Trine Skjollander, kendt fra ‘Paradise Hotel’, den personlige træner Christina Oderico, kendt fra ‘For lækker til love’, samt den international influencer Frederikke Lykke Lindh.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden
WOW! Vild forvandling hos ung mor
Nu har den 22-årige Frederikke dog fået hænderne fulde med andet end end karrieren. Hun og kæresten Mathias er nemlig blevet forældre til en lille søn.
– Alt, hvad jeg nogensinde kunne drømme om. 24.10.2019, skriver Frederikke på Instagram sammen med et billede af de stolte forældre.
LÆS OGSÅ: Ung mor i chok: Nyfødt datter ramt af epilepsi
– Min lille mand. Jeg har elsket dig fra det øjeblik, jeg fandt ud af, at vi ventede dig, men ingen ord kan beskrive følelsen, jeg har, når jeg kigger på dig nu. Jeg kan ikke forstå, at du var inde i min mave for kun fire dage siden. Nu forstår jeg virkelig den ubetingede kærlighed, som en mor har for sit barn. Største velsignelse i livet, skriver hun til et andet billede af den lille ny.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg
LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født
Se de fine billeder herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Everything I could have ever dreamed of ??? 24.10.2019

Et opslag delt af Frederikke Lykke Lindh (@frederikkelykkel) den


LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’