SE BILLEDET: Peter Birch har fundet kærligheden - Her & Nu

SE BILLEDET: Peter Birch har fundet kærligheden

Ulven Peter har fået en kæreste, men det er slet ikke en ny flamme.

Af Louise Vilsbøl - 27. september 2017 kl. 07:37

Det er ingen hemmelighed, at Ulven Peter ikke altid har haft held i kærlighed, men nu ser det ud til, at hans held er ved at vende. I februar fortalte Peter, at han var klar til den eneste ene, og noget tyder på, at han måske allerede nu har fundet hende.
I går offentliggjorde han i hvert fald på både Facebook og Instagram, at han har fundet en ny kæreste. På Facebook er identiteten på kvinden i Peters liv endnu ikke offentliggjort, men på Instagram viser han et billede af hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline afslører: Jeg har været sammen med Peter Birch
Der er tale om den smukke Natalie Gray Christoffersen, som er Assistant Storemanager hos Moss Copenhagen. Men selvom de to først sprang ud som et helt officielt kærestepar i går, så begyndte de allerede at date i foråret. Realityportalen kunne i maj måned afsløre, at Peter havde mødt en ny pige, som han tog med til lanceringen af MTV-programmet ‘Ridiculousness Danmark’.
– Jeg har en pige med i aften, men det er hemmeligt endnu. Det er meget nyt. Vi har set hinanden i 14 dage, så vi tager det stille og roligt, lød det dengang fra Peter, som var meget hemmelighedsfuld omkring sin nye flamme.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører: Peter Birch skriver til mig
De to stillede dog alligevel op til et billede sammen, og det var tydeligt at se, at Peter var meget genert omkring sit nye bekendtskab. Men nu fire måneder senere er de altså officielt blevet kærester.
Se videoen øverst i artiklen, hvor Peter fortæller om sin nye flamme, og se de to sammen herunder:
LÆS OGSÅ: Peter Birch: Derfor deltager jeg ‘Dagens mand’

Peter og Natalie (Foto: Privat)


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.