SE BILLEDET: 'Paradise'-Philip har fået tatoveret Lenny på benet

Efter et tabt væddemål blev Philip nødsaget til at få et billede af Lenny tatovereret på læggen.

Af Emilie Holm Egebro - 21. februar 2018 kl. 11:03

De seneste uger har vi kunnet følge paradisoerne Lenny Pihl Christensen og Philip May i Viafree-programmet ‘Wingman’, hvor Philip har fundet en række dates til Lenny, så han kunne finde sig en sød kæreste.
I hvert program har der været en udfordring, og aftalen var, at den af fyrene, der efter sidste program havde fået færrest point, skulle få tatoveret et billede af den anden på læggen. Desværre for Philip blev det ham, der måtte lide under nålen hos den lokale tatovør.
– Jeg havde nu hellere set mit fjæs udødeliggjort på hans læg, men jeg er nu godt tilfreds. Jeg føler mig da priviligeret over altid at have Lenny med på min vej – en slags skytsengel om man vil sige, griner Philip og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny afslører: Drømmer om at blive skuespiller
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært om ny sæson: Den er slet ikke som forventet
– Det er da aldrig helt sjovt at tabe, men han klarede det fremragende, så den her kan jeg godt unde ham. Jeg fik en røvfuld i vores væddemål, og så må man jo tage det, der følger med. Jeg kunne aldrig finde på at springe fra, da jeg ved, at Lenny aldrig ville sige nej, hvis det var ham. Vi er fyre, og vi springer sgu bare ud i det, før vi tænker mere over det.
Philip ved endnu ikke, om der er mulighed for en anden sæson af ‘Wingman’, hvor Lenny skal finde dates til ham, nu hvor rollerne er byttet om i forhold til at være single.
Se billedet af Lenny-tatoveringen på Philips læg nedenfor:


LÆS OGSÅ: Ny ung mor jubler: Jeg skal giftes!
LÆS OGSÅ: Charlotte og Fredrik: Badeværelset var det værste i ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-deltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program