SE BILLEDET: Natascha Linea fremviser Linse-tatovering

‘All Dogs Are Angels’ har i flere år være forbundet med Linse Kessler. Nu får den unge foreviget det på hånden.

Af Jonas Sand - 12. august 2016 kl. 13:02

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea har aldrig lagt skjul på, at hun er imponeret af Linse Kessler og hendes arbejde for dyrevelfærd. Og nu har den unge mor taget skridtet videre og fået tatoveret Linse-citatet ‘All Dogs Are Angels’ på hånden.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)


– Det er ikke, fordi det er Linse. Jeg havde også fået det lavet, hvis det var en anden, der havde sagt det. Citatet betyder bare meget for mig, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk og uddyber:
– Jeg kendte jordens dejligste Amstaff, der desværre ikke kunne være her mere, fordi den havde en forkert race. Jeg er et stort hundemenneske, og alle hunde er engle fra fødsel. Det er mennesket, der påvirker nogle til at blive dårlige hunde, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea træffer stor beslutning: Min dårlige samvittighed er væk
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn får 6 navne
Ulovlig tatovering
I Danmark er det ulovligt at få lavet tatoveringer på hænderne, men det er ikke noget, der betyder noget for Natascha Linea.
– Ja, det er ulovligt at lave den, men ikke at have den. Jeg elsker den, så jeg har ingen betænkeligheder ved at have fået den, fortæller hun og slår fast, at hun også er ligeglad med, at mulige arbejdsgivere ikke vil ansætte folk med synlige tatoveringer.
– Dem, der ikke vil ansætte mig med den tatovering, er bare ikke gode nok til mig. Og det er deres eget problem – ikke mit, lyder det kontant fra den unge mor.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Jeg blev voldtaget
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søster: Hun lyver om voldtægt
Flere tatoveringer
Den unge mor har i forvejen tatoveringer til ære for ‘De unge mødre’ og børnene Lia og Novah på samme arm. Og det er slet ikke slut endnu.
– Jeg er slet ikke færdig med at få tatoveringer endnu. Jeg skal have mange flere. Jeg har ni i tankerne. Hele den arm skal være fyldt med ting fra mit liv, siger Natascha Linea, der dog endnu ikke vil ud med, hvad hun planlægger.
– Men min plan er at få flere synlige tatoveringer. Jeg elsker den form for udsmykning, og hver tatovering har et betydning for mig, slutter hun.
Se flere af hendes tatoveringer på armen i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen, Bent?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Sex med Novahs far og kærester med hans bror
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.