SE BILLEDET: Her er hunden, Silas Holst har kæmpet for at redde

Danser, musicalstjerne, skuespiller, regnbuefar og dyreven.

Af Ritzau - 1. november 2016 kl. 15:55

Silas Holst er en mand med mange jern i ilden, men han har ikke for travlt til at træde til, hvis nogen har brug for det. Heller ikke når det gælder de firbenede.
‘Vild med Dans’-stjernen har det sidste halve år kæmpet for at redde grand danois-hvalpen Sam fra et kummerligt liv som gadehund i den tyrkiske ferieby Alanya.
WOW: Se Christianes krop en måned efter fødslen
Og nu er det endelig lykkedes for ham at få den efterhånden store hvalp til Danmark, skriver han i et nyt opslag på Instagram.
– Efter seks måneders tovtrækkeri på tværs af Europa, flyveture tur-retur, papirer, sygdom og transportproblemer er hun endelig landet, skriver Silas Holst blandt andet i opslaget, hvor han har delt et billede af den gyldenbrune hvalp.
I lufthavnen ventede Sams nye familie, og der venter hende nu et helt nyt liv som familiehund på Falster, tilføjer danseren i opslaget.
– Aldrig mere skal hun kastes med eller sparkes på – kun leve det fede liv i en børnefamilie. Se, dét er seks måneders arbejde værd, lyder det fra den 33-årige Silas Holst.
Det er ikke første gang, musicalstjernen redder hunde fra gaden. Også sin egen hund, Fruity, har Silas Holst fundet i Alanyas gader, da han var i feriebyen for at se på en lejlighed forrige sommer.
Tidligere i år var han med til at stifte foreningen “Second Home Dogs”, der skal formidle adoption af tyrkiske gadehunde til danske hjem.
SE BILLEDERNE: Stolt Silas Holst fejrer datterens fødselsdag


LÆS OGSÅ: Silas Holst og familien i sorg: Vi har mistet vores barn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.