SE BILLEDERNE: Her er Fie Laursens kæreste

Nu viser bloggeren sin nye kæreste frem.

Af Jonas Sand - 14. februar 2019 kl. 10:22

Det var en forelsket og glad Fie Laursen, der i går vendte tilbage til de sociale medier. Her kunne hun fortælle, at hun var blevet forelsket, og efterfølgende bekræftede hun over for Realityportalen, at hun har fået sig en kæreste.
–  Jeg kan bekræfte, at jeg har fundet kærligheden – og har fået en fantastisk kæreste. I får ham at se snart, lød hemmelighedsfuldt, der ikke havde lyst til at sige mere om kæresten.
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag
Men følgerne skulle ikke vente længe, før den nye kæreste ikke var så hemmelig mere. Han hedder Frederik Skovbjerg, og ifølge Instagram er han 23 år gammel og kommer fra Slagelse.
– Jeg kan ikke længere holde manden hemmelig, som har gjort mig så lykkelig og tryg – og som har været min kæreste i et stykke tid, uden I har vidst det. Jeg har fundet mig en, der heler min fortid og styrker min fremtid – og for det er jeg så taknemlig og lykkelig, skriver Fie Laursen til et billede af hende og kæresten.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg kæmper for at blive clean
Herunder kan du se hendes nye kæreste:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Dejligt aften ved søen i godt selskab ☀️

Et opslag delt af Frederik Skovbjerg (@frederik.skovbjerg) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

??

Et opslag delt af Frederik Skovbjerg (@frederik.skovbjerg) den


LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Læs mere om