SE BILLEDET: Hannah Melissa har født

‘De unge mødre’-deltageren kan nu kalde sig mor til fire.

Af Jonas Sand - 20. december 2017 kl. 14:46

Hannah Melissa Ginic er netop blevet mor til fire, men alligevel var det i dag en ny oplevelse for hende, da hun gik i fødsel. For første gang fødte hun nemlig en dreng, og hendes forlovede, 27-årige René Bæk, er derfor ikke længere den eneste mand i det jyske hjem. Det afslører hun i et opslag på Facebook.
– Det blev den skønneste lille dreng på 52 centimeter og 3220 gram, skriver den unge mor i opslaget, hvor hun også har tilføjet et billede af sønnen.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om overfald: Hun fortjente det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Hannah Melissa og René fortælle om bryllupsplaner.


LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet
Fødslen skete før tid. Den unge mor havde nemlig først termin den 10. januar, men parrets første søn kunne altså ikke vente med at komme til verden. Det afslørede 25-årige Hannah Melissa tidligere i dag.
– 37+0 og nu er fødslen i gang. Jeg glæder mig, selvom det godt nok kan mærkes efterhånden, skrev hun i et opslag på Facebook fra fødegangen på Herning Sygehus.
Hannah Melissa og René har i forvejen døtrene Molly på 2 år og Hailie på 1 år sammen. ‘De unge mødre’-deltageren har desuden Cecilya på 8 år fra et tidligere forhold. Parret har endnu ikke fortalt, hvad deres første søn skal hedde.

LÆS OGSÅ Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over
LÆS OGSÅ: Efter voldsdom: Nu er Hannah Melissa fri igen
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hannah Melissa gravid igen og forfulgt af uheld