Se billedet: ‘Ex on the Beach’-stjerne er blevet mor

Den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager Tessie har født en søn.

Af Mikkel Pasztor - 16. november 2022 kl. 13:44

På lørdag har Tessie Skovly, som er kendt fra ‘Ex on the Beach’, termin, men nu afslører hun på sin Instagram-profil, at sønnen Akim er kommet til verden.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

Det sker med et billede af en lille fin babyhånd, der klemmer Tessies finger. Til billedet har Tessie tilføjet sønnens forbogstav A samt et hjerte.

Det er ikke mange dage siden, at den tidligere ‘Ex on the Beach’-deltager lagde en story ud på Instagram, hvor hun befandt sig på et hospital, og hun har tidligere skrevet på Instagram, at hun skulle sættes i gang med fødslen inden sin termin.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-deltager gravid i sidste trimester

Tessie har bestemt ikke haft en nem graviditet, idet den har budt på en del ekstra scanninger.

– Vores søn er 24 procent for lille og vejer knap 800 gram for lidt. Han har det, som han skal, han er bare en lille gut. Vi som forældre blev begge født små, så det ligger i generne, men det gør også, at vi konstant er til tjek. Det er selvfølgelig for Akim’s skyld, men åååårh hvor kan jeg bare ikke mere. Jeg kan ikke engang ligge ned mere end 5 minutter på hver side, før jeg skal vende af krampe, og så gør alting bare endnu mere ondt, når jeg vender mig. Jeg trøster mig selv med, at de sætter os i gang lidt før, så jeg i hvert fald ikke går over tid, skrev Tessie i starten af november på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tessievofficial

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt afslører: Derfor bliver vi i Danmark 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tessievofficial

Læs mere om