SE BILLEDET: Dum fejl i 'Paradise'-hunks tatovering - Her & Nu

SE BILLEDET: Dum fejl i 'Paradise'-hunks tatovering

Årsagen til fejlen i tatoveringen er faktisk lidt sjov. Og lidt skræmmende.

Af Louise Andersen - 4. marts 2018 kl. 08:55

Det er nok de færreste, der er klar over det, men der er faktisk en fejl i ‘Paradise Hotel’-deltageren Jonas’ tatovering på brystet. Der mangler nemlig en vandret streg i midten af det første kinesiske tegn, Jonas har på sit bryst. Måske er der en ret klar årsag til, at der er fejl i paradisoens tatovering.
– Tatoveringen på brystet var den første, jeg fik. Jeg fik den lavet i Irland, da jeg var 17 år gammel. Ham der tatoverede mig var på stoffer. Det er jeg næsten sikker på! Han rystede helt utilgiveligt, og jeg var virkelig nervøs. Der mangler en streg, fordi tatovøren var påvirket og glemte det, tror jeg fortæller Jonas til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Fie Laursen ‘Paradise’-debut
Det er ikke til at sige, hvad tatoveringen egentligt betyder, når nu der mangler en streg i det første tegn. Jonas’ far driller ham med, at der nok står “rød pølse”, men den oprindelige mening har Jonas helt på plads.
– Tatoveringen skulle betyde ‘livet’ på kinesisk, da jeg altid bruger sætningen “Sådan er livet”, hvis folk er utilfredse med noget i deres dagligdag. Hvis min mor f.eks. har fået en parkeringsbøde, og hun er mega fornærmet, så bruger jeg altid sætningen: “Sådan er livet”, siger Jonas og fortsætter:
– Det er bare en selvfølge i livet, at der sker nogle ting, man ikke altid er helt tilfreds med. Derfor skulle den plantes på mit bryst.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor fik jeg luder-tatovering
Det er planen, at Jonas skal have rettet sin tatovering på et tidspunkt – og måske tilføjer han yderligere et par til samlingen.
– Jeg skal have den rettet, når jeg får noget mere tid. Jeg skal nok også have lidt ekstra tatoveringer på armene. Indtil videre er jeg fast besluttet på, at jeg skal have en ugle, fordi det er mit favorit-dyr. Den er vis, smuk og klog. Min far har selv en ugle tatoveret på tommelfingeren, og jeg ser meget op til ham, fortæller Jonas.
Du kan se Jonas’ tatoveringen på billedet herunder, og ellers kan du se ham i ‘Paradise Hotel’, når programmet sendes fra tirsdag til torsdag klokken 22.00 på TV3. 


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen