SE BILLEDET: Anne Gadegaard viser kæresten frem - Her & Nu

SE BILLEDET: Anne Gadegaard viser kæresten frem

Sangerinden har været meget hemmelighedsfuld omkring sin kæreste, men nu viser hun ham frem.

Af Emilie Holm Egebro - 27. april 2017 kl. 08:50

I snart et år har den smukke sangerinde Anne Gadegaard dannet par med kæresten Christian. Det er dog ikke meget, vi har fået at vide om ham, da Anne har været meget hemmelighedsfuld og også kun lagt få billeder op på sine sociale medier med glimt af Christian.
– Jeg har fundet mig en kæreste, som ikke har lyst til at være synlig på min blog eller på Instagram. Og jeg har heller ikke lyst til at dele hans familie med jer, hvis det giver mening. Jeg har ikke taget snakken med dem, men det har jeg personligt ikke lyst til, fortalte hun tidligere. 
Nu har Anne dog lagt flere billeder op af Christian, så vi endelig kan se, hvor sød han ser ud.
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard viser kæresten frem til familien
Se et af billederne nedenfor og flere på hendes blog HER!


LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Derfor ser I ikke min kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.