SE BILLEDET: Modig Amalie starter debat med nyt ammebillede

Amalie puster til amme-debatten med de her smukke billeder, hvor hun gør sin holdning klar.

Af Ritzau - 28. september 2016 kl. 12:00

Debatten om amning og kropsforskrækkelse er for alvor aktuel i 2016. Især på de sociale medier, som er kendt for at censurere blandt andet kvinders brystvorter væk.
Men det vil mange kvinder ikke finde sig i – heller ikke den unge reality-stjerne Amalie Szigethy, som i juli blev mor til datteren Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy.
Den unge mor blander sig nu i ammedebatten med et nyt billede på Instagram, hvor hun deler nuttede billeder af sin datter.
– Jeg viser lige et billede af virkeligheden her på Instagram, skriver Amalie Szigethy kort til billedet, der viser den unge mor, mens hun ammer sin datter stående.
Amalie Szigethy har også tagget billedet med flere hashtags som for eksempel “Free The Nipple” (sæt brystvorten fri, red.), “bryd tabu” og “amning er naturligt”.
LÆS OGSÅ: Amalie: Pressen er ikke længere vigtig for mig
Ammer Josephine, til hun selv siger stop
Det er ikke første gang, at reality-stjernen deler et billede af sig selv, hvor hun ammer sin datter på Instagram. I midten af september delte den stolte mor et billede af datteren med brystvorten i munden, hvilket i høj grad fik debatten til at køre i kommentarsporet.
– Jeg ammer mit barn, og Josephine må stoppe, når hun selv vil og har lyst. Jeg stopper hende ikke, skrev Amalie Szigethy dengang.
Også med sit nye ammebillede deler reality-stjernen vandene i kommentarfeltet, hvor langt de fleste dog bakker op om den stolte mors holdning og roser hende for sin åbenhed.
Se Amalie Szigethys to ammebilleder i galleriet øverst i artiklen.
‘Amalies Baby’ hver onsdag kl. 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Se Amalies private optagelser fra fødslen
LÆS OGSÅ: Amalie om datteren: Hun er chefen
LÆS OGSÅ: Amalie: Peter Birch er ude af mit liv nu
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.