SE BILLEDERNE: Ung mor i vildt vægttab

Sandra Sommer fra ‘De unge mødre’ har gennemgået et stort vægttab og det til trods for, at hun sidder tæt på køleskabet det meste af dagen.

Af Rikke Lynge - 21. december 2020 kl. 19:25

Sandra Sommer går igennem nogle hårde år med datteren Merle, som lider af epilepsi. Datterens sygdom har tvunget Sandra til at sige sit job op og gå hjemme på fuldtid for at passe Merle. Det til trods har Sandra præsteret et stort vægttab.

– Jeg valgte egentlig at gøre noget “ved det”, fordi jeg nu vidste, jeg skulle gå hjemme med Merle og overhovedet ikke fik bevæget mig særlig meget, som jeg gjorde inden. Derudover tog jeg næsten 40 kilo på i min graviditet, de er heldigvis væk igen plus lidt ekstra, skriver Sandra i et opslag på Instagram, hvor hun også viser et før- og efterbillede.

LÆS OGSÅ: Ung mor måtte i nat ringe 112

Sandra har ikke et skemalagt madforbrug for ugen eller har gjort noget ekstremt for at tabe de mange kilo.

– Jeg spiser mindre og lidt mere sundt. Jeg spiser stadig Chips, slik osv. bare i mindre mængder, og så tænker jeg over, hvad jeg stopper i munden i løbet af dagen. Det er svært, når man går hjemme. Jeg har gået lidt ture, og jeg vælger ofte at gå i stedet for at køre, fortæller Sandra fortsat.

LÆS OGSÅ: Medina afslører kønnet

Sandra og kæresten Martin bor i dag i en lille lejlighed, men de er begyndt at kigge på en større bolig og skal i december ud og kigge på et hus, som de overvejer at flytte ind i. Sandra er stolt af, hvor langt hun er kommet med vægttabet i den lille bolig, og det bliver kun lettere, hvis de flytter til noget større.

– Jeg er glad for, at jeg kunne opnå det, for det er virkelig svært, når jeg sidder i samme rum som køleskabet det meste af dagen. Men viljen til at ville, skaber evnen til at kunne, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: Ung mor er blevet single: Julen er revet i stykker

Se det flotte resultat herunder:

LÆS OGSÅ: Ung mor underrettet: Der er ikke grundlag for at skabe mere bekymring i vores hverdag