SE BILLEDERNE: Ung mor har fået stor skønhedsoperation - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Ung mor har fået stor skønhedsoperation

Forfærdeligt, lyder den unge mors dom over operationen, som kostede 66.000. Alligevel ville hun gerne gøre det igen.

Af Louise Vilsbøl - 12. december 2019 kl. 19:25

Efter et år og to måneder er Luna Munk fra ‘De unge mødre’ endelig i mål med sin store forvandling, og hun har meget svært ved ikke at smile op til over begge ører. Heldigvis kan hun nu også smile så meget, hun har lyst til, hun har nemlig fået et helt nyt smil, men det er ikke en forvandling, hun er kommet sovende til – det har nemlig trukket tænder ud, i bogstaveligste forstand kan man sige.
LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Faren så fødslen på facetime
– Processen startede tilbage i oktober sidste år, hvor jeg henvendte mig til en tandlæge. Min tidligere tandlæge havde ikke villet lave det på mig og havde udskudt det. Den nye tandlæge ville så gerne, og så gik vi ellers i gang med en masse forundersøgelser og 3D scanninger for derefter at nå til første operation, hvor de indopererede ekstra knogle og mine implantater, fortæller Luna og fortsætter
– De sad så i i tre måneder indtil juni, hvor jeg fik midlertidige plast kroner til at fylde hullerne ud og forme tandkødet, som jeg har haft i indtil nu. Udover det er jeg også blevet opereret to gange, hvor de har taget tandkød fra ganen og syet på ved mine fortænder, men det var ren og skær kosmetisk.
LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Jeg har så dårlig samvittighed

Forfærdelige operationer

Selvom det var kosmetisk at få flyttet noget af tandkødet, så var det langt fra smertefrit. Luna endte med at få et hul, der ikke ville hele ordentligt, og hun havde smerter i ti dage. Hun fastslår da også i en spørgerunde på Instagram, at operationerne har været forfærdelige.
– Jeg har også bare været ekstra uheldig, men altså selve det der med at blive opereret og være ved tandlæge, der er jeg jo meget hærdet, fordi jeg altid har været til tandlæge. For det første har jeg jo haft alle slags bøjler, der overhovedet findes, og så har jeg jo blevet opereret flere gange. Jeg havde to tænder i overmunden, der var byttet rundt, hvor de opererede mig, jeg havde en tand, der gik den forkerte vej, hvor de opererede mig. Ja, der var alt muligt. Og så fik jeg også rykket syv tænder ud på en gang, forklarer Luna, som dog ikke ville tøve med at gøre det hele igen.
LÆS OGSÅ: Ny ung mors hårde kamp: Vil have kæresten til Danmark
– Det har ikke været et vildt fedt forløb, men kontra ikke at have mine tænder, så ville jeg gerne gennemgå det, jeg har gennemgået, så hånden på hjertet, så kunne jeg sagtens gøre det igen for tændernes skyld.
Lunas operation har kostet 66.000 alt i alt, men heldigvis har det ikke været den unge mors egen pengepung, der blev ramt. Idet det er medfødt og en del af hendes behandling, fra da hun var under 18 år og tilhørte skoletandplejen, har hun fået det betalt af en offentlig bevilling.
LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny
Se Lunas billeder fra før og efter de mange operationer herunder:

Sådan så Lunas tænder ud før opereationen (Foto: Privat)


Lunas tænder efter de mange operationer (Foto: Privat)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lunas tandtransformation har dog ikke været helt uden udfordringer – i går faldt den ene tand nemlig af, da hun skulle hente en af sønnerne i hans institution. Det fortæller Luna på sin Instagram-story. Heldigvis lokaliserede hun tanden med det samme, og i dag har hun været ved tandlæge og fået sat den på igen.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold