SE BILLEDERNE: Tv-lægen og hendes brud fejret af Sanne

Charlotte og Christina Bøving festede igennem med familie og venner efter deres bryllup

Af Nikolaj Vraa - 22. august 2021 kl. 13:55

Siden de forelskede sig for to år siden, har Charlotte Bøving, 54, og Christina Jørgensen, 52, svævet på en lyserød sky. Coronaen kom sidste år på tværs af deres bryllupsplaner, men i lørdags kunne tv-lægen endelig gøre Christina til fru Bøving, da de blev viet af præsten Morten Thaysen i Vardes gamle Sct. Jacobi Kirke.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise Hotel’ droppes

Blandt de mange gæster var Sanne Salomonsen, Thomas Evers Poulsen, Helge Sander, Ulla Tørnæs, Leif og Johnna Maibom, Lisbeth Østergaard og ikke mindst Charlotte Bircow, som havde introduceret de to kvinder til hinanden for en del år siden.

– Det var en himmelsk dag. Hele ugen op til brylluppet var som at være med i et eventyr. Vi har hygget os med at planlægge, dække op, pynte bord og alle de sidste detaljer før den store dag. Det var den bedste dag i mit liv. Jeg har aldrig før været omgivet af så meget kærlighed, fortalte en lykkelig Charlotte Bøving dagen derpå til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

De nygifte kalder hver især hinanden for deres brik. Den, der har manglet, for at blive hel.

– Vi er blevet mødt af så mange, der ville os det godt. Det mærkede vi også, da vi kom ud af kirken. Vi er så overvældede af alle de søde beskeder fra nær og fjern, lød det taknemmeligt fra Christina.