SE BILLEDERNE: Sådan så 'Paradise'-Sarah ud, inden hun var under kniven

‘Paradise’-baben har fået gjort en hel del ved sit udseende de sidste par år.

Af Emilie Holm Egebro - 5. april 2019 kl. 17:02

24-årige Sarah Tiedt fra Næstved er en af årets ‘Paradise Hotel’-deltagere. Mens nogle af de kvindelige paradisoer går meget op i at være naturlige, lægger Sarah ikke skjul på, at hun flere gange har været under kniven for at få det udseende, som hun har i dag.
I dagens afsnit af ‘Mit Paradisoliv’ er Sarah på vej til at få botox og fillers, og her har hun taget ‘Paradise’-veninden Camilla med sig under armen, da hun har brug for lidt støtte.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne om sex med Teitur: Jeg anede ikke, at det var sket

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lea beskyldes for at være blank: Teitur forstår mig ikke
– Jeg forstår ikke helt, hvorfor Sarah gerne vil have lavet botox, for jeg synes, hun har en mega flot hud og flotte former, så jeg forstår ikke, hvorfor hun vil have det gjort, forklarer Camilla i programmet.
– Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lavet om på mit ansigt, og det kan jeg, fordi der er nogle ting, der irriterer mig. For eksempel at jeg har streger og rynker i panden, og jeg synes, at hvis der er noget, der irriterer en, så skal man gøre noget ved det, og så må folk have deres fordomme eller lade være. Jeg laver det om, fordi jeg er utilfreds, og så må folk kigge på mig og tænke: “Ej, hun er smuk” eller “Ej, hun er grim”, og så må de holde deres kæft, fortæller Sarah til kameraet og forklarer til Camilla:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Arbnora ude af ‘Paradise’: Det kom som et chok
– I dag skal jeg have lavet min pande på grund af de rynker, jeg har. Og så skal jeg have lavet kindbenene, tre stik eller lignende, og så kæben.
Selvom Sarah tidligere har fået gjort en del ved sit udseende, erkender hun dog, at hun er glad for at have Camilla med sig på klinikken:
– Jeg er en lille smule nervøs, for jeg kan godt mærke, at jeg skal have lavet noget, som jeg ikke har fået lavet før. Mon ikke, at jeg klarer det, jeg har jo fået lavet læber, bryster og en næseoperation før, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
Se billeder af Sarahs forvandling øverst i galleriet, hvor der er før-og efterbilleder af paradisoen.
Se også klippet, hvor Sarah skal have botox og fillers nedenfor, og se ‘Mit Paradisoliv’ HER!

LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’