SE BILLEDERNE: Sådan går det med 'De unge mødre'-Lunas vægttab

I tirsdagens afsnit af reportageserien startede hun en ny livsstil, og det har i den grad haft en virkning.

Af Jonas Sand - 3. oktober 2018 kl. 09:07

I tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ kunne seerne se, at Luna Munk stillede sig på vægten for at veje sig, inden hun for alvor påbegyndte den sunde livsstil. Den unge mor ville være et godt forbillede for sine sønner, som hun selvfølgelig også ville være i live for så længe som muligt.
Den sundere livsstil har virket, og der er sket en hel del hos Luna, siden programmet blev optaget. Det fortæller ‘De unge mødre’-deltageren til Realityportalen.
– Siden programmet blev filmet, er der røget 14 kilo. Jeg er nede at veje 76 kilo og er faktisk normalvægtig, som var mit vigtigste mål. Derudover er jeg jo begyndt at løbe helt vildt og løber ruter på omkring 15 kilometer – noget jeg slet ikke kan undvære nu, og jeg stiler efter at løbe et halvmaraton, siger hun og fortæller, at det mål ikke ligger så langt ude i fremtiden.
– Det bliver til april næste år, men det er kun, fordi jeg satser på at tage til Berlin. Så får jeg også en oplevelse ud af det, siger hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær
LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Luna hoppe på vægten for at starte den sundere livsstil i tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’.


LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Glad for sit udseende

Mens ændringerne hos Luna er tydelige, når hun ser sig selv i spejlet, så kan hun også føle de positive forandringer.
– Jeg kan i hvert fald mærke, at min energi og mit overskud er helt anderledes. Jeg er glad og har meget mere ro på, og så er jo begyndt at gøre noget ud af mig selv – noget jeg ikke har gjort i flere år – fordi jeg er begyndt at være glad for det, jeg ser, siger den unge mor og uddyber:
– Jeg er begyndt at bruge makeup, få lavet vipper og generelt bare sætte hår, og så tænker jeg også på, hvilket tøj jeg har på.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Væk med vægten

I ‘De unge mødre’ sagde Luna, at hendes første målsætning var 75 kilo, mens hun længere ude i fremtiden drømte om at komme ned på 65. Det er stadig målet, men det er ikke noget, hun presser sig selv til at nå.
– Jeg håber stadig på at komme ned på 65 kilo, men vægten fyldte her til sidst ret meget, så jeg har valgt at stille den lidt væk og bare fokusere på at leve sundt. Og så vejer jeg mig igen en gang ude i fremtiden.
I galleriet over artiklen kan du se billeder af det flotte vægttab.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’