SE BILLEDERNE: Så vild var 'Paradise Hotel'-premieren

Nu går det løs med ‘Paradise Hotel’ 2020, og premierefesten tirsdag aften var den perfekte start.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. december 2019 kl. 10:32

Tirsdag aften blev der festet efter alle ‘Paradise Hotel’-kunstens regler i Cirkusbygningen i indre København, inden Mexicos intriger, drama, alliancer, flirt, kærlighed, fest og lir snart vil rulle over skærmene med Danmark som tilskuere.
LÆS OGSÅ: Kendt ‘reality’-hunk er ny paradiso
På den røde løber mødte splinternye paradisoer op – men der var også mange garvede og velkendte paradisoer som Simone, Philip, Lenny, Oliver, Anne, Maja og den seneste vinder af ‘Paradise’, Teitur. Fælles for alle var, at humør, spænding og forventninger var helt i top.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen
Til aftenens premierefest var også dem, som har stået på den røde løber utallige gange før: Far og søn Oliver og Oscar Bjerrehuus, Nathalie fra Love Island og Nikita Klæstrup,
Vært Rikke Gøransson mødte op med sin kæreste gennem snart et år, 26-årige Tommy-Lee Winkworth, og det var den aften gang nummer 13, at hun kunne byde velkommen til en ‘Paradise Hotel’-premierefest.
LÆS OGSÅ: Hør årets ‘Paradise’-sang her 
En stor glaskugle blev smadret på bedste ‘Paradise’ maner og smukke Rikke Gøransson bød velkommen. Senere indtog paradisoerne dansegulvet, da det nye ‘Paradise’-nummer, ‘Prioritet’, blev sunget af Tyrees Tyr, og dermed var sæson nummer 16 for alvor skudt igang.
Se alle billederne fra aftenen i det store galleri øverst i artiklen – der er god grund til at glæde sig til premieren den 1. januar, hvor hele to afsnit kan streames på Viaplay og Viafree. 
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer