SE BILLEDERNE: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

Der blev krammet, skålet og grinet, da en stor flok af 2021’s paradisoer var samlet for at fejre den helt store finale i ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. juli 2021 kl. 18:55

Onsdag var en række af ‘Paradise Hotel’-deltagerne samlet i København for at genopleve finalen og for første gang se både angrebsceremonien og ikke mindst troskabstesten udefra.

Selvom der tilbage i tiden i Mexico blev fældet mange tårer, og det til tider fløj med hårde bemærkninger gennem luften, så var det alligevel de gode minder, der overskyggede alt. Og det gjaldt også onsdagens finalefest.

LÆS OGSÅ: Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles

Da finaleafsnittet blev vist, blev der både heppet og jublet, så selv Leá, der var med på FaceTime og så finalen fra sin ferie i Paris, kunne fornemme den gode stemning. Alle ønskede Anne K tillykke med sejren – og selv Nikolaj Hvidman gav hende en kæmpe krammer, til trods for at der i de efterfølgende måneder har været anspændt stemning mellem de to.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

Anne P var heldigvis hele tiden ved hans side til at muntre lidt op, selvom hun jo også flere gange i finalen stod på sidelinjen til troskabstesten og råbte, at Anne K skulle smide kuglen, da det jo efterhånden er mange år siden, at en kvinde har smadret den. Sidste gang det skete, var i 2007, hvor Camilla Sys Thygersen smed kuglen.

Se alle billederne fra finalefesten i galleriet øverst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: Kun en brøkdel vises på tv: Jaffer afslører flere detaljer om daten