SE BILLEDERNE: 'Robinson'-par er blevet forældre

Henrik og Liza fra ‘Robinson Ekspeditionen’ er for første gang blevet forældre sammen.

Af Jonas Sand - 13. juni 2019 kl. 16:58

Det har bragt megen lykke med sig at være med i ‘Robinson Ekspeditionen 2016’ for Liza og Henrik. Dengang røg Liza ud lige før finalen, mens Henrik endte med titlen som programmets vinder og præmien på den halve million.
Efter hjemkomsten fandt parret melodien med hinanden, og siden er Liza og Henrik blevet forlovetde har investeret i et hus sammen i Solrød Strand, som de snart er færdige med at renovere, og i januar afslørede de over for Realityportalen, at de ventede deres første fælles barn.
Parret glædede sig til at få et ekstra medlem i familien, og i tirsdags blev spænding udløst. Her fødte Liza nemlig en sund og rask dreng på 3470 gram og 51 centimeter. Det bekræfter det lykkelige par over for Realityportalen.
– Det var verdens bedste fødsel. Den var så stille og rolig, og der var ingen stress. Liza og jeg fik masser af tid til at nyde det hele, fortæller den nybagte far.
SE BILLEDET: Dansk realitypar er blevet forældre igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen

“Alt er nyt igen”

Mens det er Lizas første barn, så har Henrik to børn fra et tidligere forhold. Det betyder dog ikke, at han har helt styr på alting.
– Helt ærligt, så kan jeg slet ikke huske, hvad man skal, så alt er så nyt igen, griner Henrik, inden han slår fast:
– Men det er så fantastisk, og han er så dejlig nem, siger vinderen af ‘Robinson Ekspeditionen’.
Henrik og Liza har valgt navnet Zander til den nyfødte søn.
– Zander falder bare så skønt ind med de andre to, og så ville jeg gerne have et z i navnet, da Liza også har det, siger Henrik.
I galleriet over artiklen kan du se parrets nyfødte søn.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Forsidefruer’ vender tilbage med ny deltager
I klippet herunder kan du se, hvordan det gik til, da Henrik vandt ‘Robinson Ekspeditionen’.