SE BILLEDERNE: Realitystjerner i vild kamp - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Realitystjerner i vild kamp

Reality-paintball-krigen endte ikke, som Realityportalens læsere havde forventet. Til gengæld er der allerede lagt i kakkelovnen til en ganske særlig revanche. Se alle billederne fra krigen i galleriet øverst i artiklen.

Af Lykke Buhl - 17. december 2019 kl. 07:28

I lørdags udfoldede der sig en sand realitykrig på paintballbanerne ved det københavnske Reffen.  Her var ‘Paradise 2018’-vinderen Lenny Pihl nemlig blevet udfordret af ‘Robinson’-Bille til at samle et hold, der kunne udfordre hans realityhold.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinder ramt af sorg
Desværre kom der en del afbud til den stjernespækkede kamp, og blandt andet paradisoerne Jonass og Teitur trak sig fra Lennys hold på grund af, de skulle lave YouTube-video. Derfor var der kun Mads Bryrup fra ‘Paradise 2017’ tilbage fra det oprindelige hold, men heldigvis slog ‘Big Brother’-deltageren Klaus Snedker og Lennys ven Jesper Hoffmann sig til, og så måtte ‘Robinson’-Baris overgå til fjenden, da hans først skulle have spillet på Team Bille.

Team Lenny bestod af Baris fra ‘Robinson’ (der havde skiftet hold), Klaus Snedker fra ‘Big Brother’ og vennen Jesper Hoffmann, samt Mads Bryrup fra ‘Paradise 2017’ og Lenny selv fra ‘Paradise 2018’ (Foto: Madde Paulsson)


– Baris skiftede hold, som den forræder han var, griner Bille.
LÆS OGSÅ: Jonass afslører: Det sker der mellem mig og Christel
Men også Billes hold blev ramt af afbud.
– Jeg manglede Casper (Nicolaisen fra ‘Ex on the Beach’, red.) og Rasmus (Nielsen fra ‘For lækker til love’, red.). Casper var blevet kaldt på arbejde, og Rasmus havde en syg babysitter. Desværre, forklarer holdkaptajnen Bille.

Team Bille bestod af Morten fra ‘Ex on the Beach’, Bille selv fra ‘Robinson’, Jaffer fra ‘Robinson, samt vennen Mantas og Mark fra ‘Ex on the Beach’ (Foto: Madde Paulsson)


LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg er forelsket

Og vinderen blev..

Derfor blev det altså “kun” til en 5 mod 5-kamp, frem for 8 mod 8 som planlagt. Men kampen blev alligevel spillet, og den endte i Team Billes favør.
– Team Bille vandt 3-2. Lenny mener, at de tabte på grund af duggede masker, men det havde begge hold problemer med, så det er vidst næppe en valid undskyldning, lyder det fra Bille med et glimt i øjet.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn
Men faktisk var hans hold ifølge Realityportalens læsere undertippet til at vinde. I stemte nemlig med et smalt overtal på, at det måtte være Team Lenny, der vandt krigen, selvom han på daværende tidspunkt stadig ikke havde samlet et fuldt hold.

Reality-OL?

Men Lenny er som bekendt ikke en type, der stiller sig tilfreds med at tabe. Derfor har han allerede opfundet en måde, han kan få revanche.
– Stridsøksen er dog ikke begravet. Lenny skrev til mig dagen efter og vil nu udfordre til reality-olympiske lege med bueskydning, øksekastning og alverdens andre discipliner, afslører Bille.
Se alle billederne fra reality-paintball-krigen i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne opdager lidelse: Nu tager hun drastisk valg
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner