SE BILLEDERNE: Realityhunks forvandling fra pige til mand

Søndag kom det frem, at ‘Singletown’-deltageren er født som pige. Nu deler han billeder fra tiden før og efter, han valgte at skifte køn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. oktober 2020 kl. 17:29

Søndag fortalte ‘Singletown’-deltageren Mick Skov, at han er født som pige. Det valgte han selv at fortælle i realityprogrammet, efter han i flere dage havde gået og taget sig mod til at fortælle de andre deltagere om sin fortid.

Det gik op for den 24-årige fyr, at han er født i en pigekrop, da han var omkring 10 år gammel, og der findes ikke mange spor fra årene, hvor han endnu blev opfattet som pige.

LÆS OSÅ: Realitybabe om transkønnet kæreste: Han er mere mand end nogen anden

Men der findes billeder.

– Jeg har været rigtig god til at slette alt, der har med fortiden at gøre, for det er jo et liv, jeg ikke har lyst til at være i. Jeg synes, det i sig selv er en stor mundfuld at fortælle i ‘Singletown’, at jeg er født som pige, og jeg tror, at jeg lige skal se det hele an og lande i det, før jeg giver mig selv 100 procent, siger Mick til Realityportalen.

Mick var her omkring 4 år. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Siden programmet er han dog kun blevet bekræftet i, at det var en god ide at stå frem. Og selvom han til at begynde med ikke var helt sikker på, om han ville dele nogle billeder fra de første 10 år af sit liv, så har han nu fået mod på det.

Det er blandt andet omverdens positive reaktioner på søndagens afsnit af ‘Singletown’, der har fået ham til at nå frem til den beslutning.

Mick Skov da han gik i 2. klasse. (Foto: Privat.)

8-årige Mick. (Foto: Privat)

Pigenavnet

Han har heddet Mick, siden han var 11 år gammel, men på nuværende tidspunkt er han ikke klar til at dele, hvad han hed før.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er endnu en deltager i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’

– Når det kommer til mit tidligere navn, så vælger jeg at holde det lidt privat. Der er nogle, der ved det, men lige nu er jeg ikke klar til, at det skal være offentligt. Det er ikke en del af mig længere. Jeg vil føle, at der bliver rusket op i noget, der ikke eksisterer længere, siger han.

Det var omkring navneskiftet, at de fysiske forandringer begyndte at ske. Her blev Mick klippet korthåret og begyndte at gå i mere drenget tøj. Det var der aldrig nogle, der satte spørgsmålstegn ved, og han husker sin barndom som god.

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

Mick 12 måneder efter han har fået foretaget en top-operation, hvor brysterne er blevet fjernet. (Foto: Privat)

Mick, da han var 15. (Foto: Privat)

Mick, 16 år gammel. (Foto: Privat)  

Det var først et par år senere, at ‘Singletown’-stjernen begyndte at få det rigtig svært og at føle sig mærkelig og som om, han ikke hørte til noget sted. Som han selv beskriver det, så gik de negative tanker amok i teenageårene.

LÆS OGÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

– Jeg har været min egen største fjende, og er også blevet kørt helt psykisk ned i et tidligere forhold. Men lige inden jeg mødte Freja, var jeg single i et år. Der lærte jeg at elske mig selv og finde ud af, at jeg er okay, siger han.

I galleriet øverst i artiklen kan du se alle billeder fra Micks barndom og ungdom.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

Freja og Mick fra ‘ SingleTown’ (Foto: Privat)

Læs mere om