SE BILLEDERNE: Realitybabe i vild forvandling

Der er sket virkelig meget, siden realitybaben deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Louise Andersen - 2. januar 2019 kl. 7:25

Tilbage i 2016 kæmpede Malou D. Petersen sig helt frem til finalen i ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor hun desværre røg ud på målstregen, da Henrik Andersen løb med sejren. Nu har Malou kæmpet sig til noget lidt andet, men noget nær ligeså sejt: Hun har nemlig fået en vanvittigt veltrænet krop.
– Jeg synes, at det er mega fedt, hvad jeg har opnået med min krop. Ting tager tid, men hvis man vil i mål, så skal man nok nå det, slår hun fast over for Realityportalen.
Malou bruger en hel del tid i fitnesscenteret. Faktisk går det meste af hendes tid med kæreste, arbejde og træning.
– Jeg træner alle ugens dage, men med to dage, hvor det kun er cardio. Træningerne tager typisk 1 time til halvanden time, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par: Vi avler helt vildt
Træner op til en konkurrence
Der er en helt særlig årsag til, at Malou bruger så meget tid i fitness. Hun træner nemlig op til en konkurrence, som afsholdes af Dansk Bodybuilding og Fitness forbund.
– Jeg træner op til new comers 2019, som finder sted i Herning i april, hvor jeg skal stille op i klassen bodyfitness, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager åbner op: Voksede op i voldeligt hjem
Malou har ingen problemer med at leve efter et relativt stramt program, hvor der skal være plads til træning, og hvor der skal tænkes over, hvad man putter i munden.
– Til tider er det hårdt, men jeg kan godt lide rutinerne, og jeg kan godt lide at have styr på min krop. Jeg spiser også efter en kostplan, som er lagt lige præcis til mig og mine mål, fortæller Malou.
Du kan se billederne af Malous vilde forvandling i galleriet øverst. 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i store problemer: De frygtede bombetrussel
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden