SE BILLEDERNE: Reality-par fik endelig deres drømmebryllup

Corona ødelagde i starten drømmebrylluppet for Julie og Steffan, men endelig fik de to reality-deltagere sagt ja til hinanden.

Af Rikke Lynge - 3. september 2020 kl. 13:25

Julie von Lyck fra blandt andet ‘Divaer i junglen’ og Steffan Bak fra ‘Paradise Hotel’ skulle efter planen have været gift den 4. juli, men grundet corona blev de planer udskudt, og den 22. august sagde de lykkeligt ja til hinanden. At brylluppet blev udskudt er Julie i dag glad for.

– Vi gik faktisk ud til stedet den 4. juli, hvor vi skulle have været gift, og den dag var der 14 grader, blæst og øsende regn. Så vi er så glade for, at vi ændrede det til den 22. august og fik dagen med det bedste vejr, man overhovedet kunne ønske sig, fortæller Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han

Parret har været sammen i 7,5 år og gav hinanden løftet om at være sammen ’til døden os stiller’ i Brabrand Kirke i Aarhus, hvor Julies mormor ligger begravet.

– Det er en smuk, hvid og klassisk kirke ned til søen, og det betød meget, at min mormors ånd var med os på denne store dag, fortæller Julie.

På grund af corona måtte Julie og Steffan ikke fylde kirken op, som de havde håbet på, men flere gæster var mødt op ude foran kirken og var klar til at lykønske det smukke par efter vielsen. Og særligt to fremmødte gæster fik tårene frem hos det unge par.

– Steffans farmor og farfar kom i kirken og til receptionen og var kørt en tur på tre timer fra Nordborg på Als, trods hans farmor har kræft og KOL, og hans farfar er svagt gående. Det betød virkelig meget, at de tog derop og så os blive viet. Vi havde fundet et sted til dem i kirken, hvor de sad isoleret, men vi havde overhovedet ikke forventet, at de kom, så det vakte både tårer og glæde i os begge, fortæller Julie.

LÆS OGSÅ: Teitur og Christels planer for bryllup ligger fast

Artiklen fortsætter efter billedet

LÆS OGSÅ: Rejser fra familien: Nu springer TV 2-stjerne ud i reality

Et bryllup i deres ånd

Julie og Steffan ønskede sig et sommerbryllup, og det fik de. De mange billeder i det store galleri øverst i artiklen viser både store smil og en fest, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje.

– Jeg havde en forventning om et farverigt bryllup, der afspejler, at vi begge elsker farver – og blomster og alt dekoration var med til at sætte rammerne og stemningen, så den var helt perfekt.

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab

Julie og Steffan havde skabt rammerne, og så var det op til alle gæsterne at gøre resten, men også her blev alt efter drømmen.

– Dagen var bare så smuk og lige i vores ånd. Alle var glade og hyggede sig, og det var noget af det, der betød mest for os begge at se, at folk havde en god dag og nød den lige som os, fortæller Julie, som også nævner særligt et indslag, som de aldrig vil glemme.

– Min lillesøster og lillebror havde lavet et indslag, hvor de havde fået en masse af vores familie, venner, tidligere- og nuværende kollegaer samt venner fra udlandet som Spanien og Frankrig til at bidrage med forskellige videohilsner, som var både sjove og rørende. Steffan græd og grinte på samme tid.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene

Bryllupsrejsen er udskudt

Hvis man kender Julie og Steffan, så ved man, at hvis det havde været muligt, så var de over alle bjerge nu, men på grund af corona har parret valgt at blive i Danmark for en stund.

– Vi har et par romantiske getaways i Danmark på programmet, men grundet Corona har vi ikke booket noget til udlandet endnu og ser tiden an. Vi vil gerne rejse, det elsker vi jo, og det er der, vi har de bedste minder fra sammen, fortæller Julie, der har levet af at rejseblogge.

LÆS OGSÅ: Glad og gravid: Medina viser babybulen frem

– Når Corona forhåbentligt er blusset ned, skal vi rejse, som vi plejer. Vi nåede heldigvis at rejse til Mexico og Miami i februar, inden Corona blev kategoriseret som en pandemi, og vi nåede hjem, lige inden alt lukkede ned, og den uforglemmelige rejse gjorde, at vi har ladet op. Men når vi frit kan rejse, og det er forsvarligt, så er vi de første til at pakke den store kuffert med badetøj og solcreme og nyde vores honeymoon, afslører Julie.

Se de mange billeder fra dagen i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Ex on the beach’-par er sammen igen