SE BILLEDERNE: Paradiso tog 20 kilo på efter break up

Det krævede vilje fra Benjamins side, da han skulle rejse sig efter en personlig krise.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. november 2021 kl. 17:30

I denne uge er den 25-årige Benjamin Rask Blicher fra Nibe tjekket ind på ‘Paradise Hotel’, og han gør entré i reality-programmet ved at fortælle, at han er ret godt tilfreds med sin mave og brystkasse og er meget glad for træning.

Ariklen fortsættes under videoen, hvor Benjamin fortæller om ‘Paradise Hotel’…

LÆS OGSÅ: Linse Kessler tosset: Jeg brækker mig over de svin

Men sådan har det ikke altid været, for den nye paradiso vejede på et tidspunkt 20 kilo mere, end han gør i dag. Det skyldtes, at hans kæreste gik fra ham.

– Jeg endte med bare at være ligeglad med træning og hvordan jeg så ud, så det var et dybt hul at komme op af, men jeg fik tændt for viljen til at gøre det bedste for mig selv, fortæller Benjamin til Realityportalen.

Benjamin, da han vejede 89 kilo. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Men der gik omkring halvandet år, før han fik tændt for viljen.

– Det er lang tid, hvor man bare spiser og drikker sig tyk og kun sidder foran en skærm. Vi gik fra hinanden og kom sammen igen sådan hele tiden, og mine følelser var stadig stærke for hende, hvor hun var begyndt at se andre. Det tog hårdt på mig, fortæller paradisoen.

LÆS OGSÅ: Christel afslører: Derfor drak jeg ikke i ‘Ex on the Beach’

Han har ellers altid været glad for at være fysisk aktiv og følt sig på hjemmebane i en boksering, da hans far er professionel bokser, og også derfor vidste han, at han kunne smide de 2o kilo, der havde sneget sig på ham i løbet af den hårde tid med kærestesorger.

– Jeg vidste, jeg kunne blive en meget bedre version, så jeg løb seks kilometer hver anden dag og trænede fitness efter boksetræning cirka seks gange om ugen i et halvt år, siger Benjamin og tilføjer:

Benjamin efter vægttabet. (Foto: Privat)

– Har ikke mange billeder fra mine “tykke dage”, da jeg selvfølgelig ikke havde selvtilliden til det.

LÆS OGSÅ: Reality-fyr får numseløft: De kalder mig homo og svans

Læs mere om