SE BILLEDERNE: 'Paradise'-Tobias åbner op om sønnen

Tobias havde en periode, hvor han ikke så sin søn Liam, men snart skal han aftale en ordning med sønnens mor.

Af Lykke Buhl - 2. april 2020 kl. 20:58

De fleste ved nok godt, at Tobias har en søn. Men udover sønnens eksistens, har Tobias været ganske hemmelighedsfuld omkring sønnen. Tidligere har han eksempelvis fortalt, at han ventede lidt med at fortælle om sønnen til de andre på ‘Paradise’, ligesom han heller ikke deler den information på en første date.
LÆS OGSÅ: Emma taler ud: Derfor valgte jeg at trække mig fra ‘Ex on the Beach’
Der er da også en ganske særlig grund til, at Tobias holder sin søn – femårige Liam – ude af rampelyset.
– Jeg har helt bevidst valgt ikke at vise hans ansigt på nogle sociale medier. Jeg mener, at det skal være hans eget valg, når han bliver større at vælge, om han vil blive vist offentligt eller ej. Det er han ikke gammel nok til nu, forklarer Tobias til Realityportalen.

Tobias med sønnen Liam i 2017 (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Tobias tog hjem efter to dage: Savnede sønnen
Tobias havde også gerne holdt sønnens navn hemmeligt, men da han har tatoveret navnet på siden af hovedet, er det svært at skjule.
– Jeg elsker min søn overalt på jorden, og han er den bedste ting som er sket for mig. De to vigtigste dage i dit liv er den dag, du bliver født, og den dag du finder ud af hvorfor – som far fandt jeg mit svar på hvorfor, lyder det kærligt fra Tobias.

Tobias har tatoveret sønnens navn på siden af hovedet. Ekskæresten fra ‘Besat af Bad Boys’s navn, Amalie, er dog blevet mere eller mindre fjernet nu (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op

Så ikke sønnen

Forholdet mellem Tobias og hans søns mor er rigtig godt, men moren ønsker ikke selv at komme i rampelyset, og det respekterer Tobias og holder hende anonym.
– Vi har altid haft en fantastisk dialog, han har verdens bedste mor, fortæller Tobias.

Da Liam blev født dannede Tobias stadig par med sønnens mor (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Amanda fik adgang til Nicklaes’ nøgler og hjem: Her er, hvad der skete
Så selv om han havde en periode, hvor han ikke så sin søn, så skyldes det i følge Tobias ikke splid mellem ham og sønnens mor.
– Der har været en tid, hvor jeg ikke har set ham, men hans mor og jeg har en rigtig god dialog. Jeg har bare haft nogle enormt svære arbejdstider som kok, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Mathias river kærlighedsminder over: Sådan reagerer Trine

Ordning på vej

Tobias og sønnens mor har da heller ikke endnu nogen konkret ordning om, hvornår og hvor ofte Tobias har sin søn, men indtil videre har det fungeret fint. Dog skal de snart have snakket sammen om en mere permanent løsning.
– Ordningen har været rimelig loose, hans mor har været god til at sige: “Vi mødes bare”. Men fremover ser jeg gerne hver anden weekend og en hverdag. Men alt det kommer, når vi sætter os ned og snakker efter coronatiderne. Jeg var jo også lige et smut i Mexico i lang tid, så derfor har det også været svært med en ordning, forklarer Tobias.

Tobias skjuler Liams ansigt for offentligheden, indtil han er stor nok til at vælge selv (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Vred Amanda: Jeg kastede med glas og råbte ind i kameraet 
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere