SE BILLEDERNE: 'Paradise'-Simone har fået nye bryster

‘Paradise’-vinderen har været under kniven og fået lavet større bryster.

Af Emilie Holm Egebro - 5. december 2017 kl. 20:55

Da ‘Paradise Hotel’ tidligere i år rullede over skærmen, løb 21-årige Simone Hvenegaard Littau Nielsen med sejren sammen med partneren Anders Vittrup Schultz.
Under programmet var Simone hundrede procent naturlig, men nu har hun været under kniven og fået lavet en brystforstørrende operation.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
SE BILLEDET: ‘Paradise’-babe har fået nye bryster
– Jeg har altid været meget tynd og drømt om flere former, og jeg synes, at livet er for kort til ikke bare at gøre det, man har lyst til. Så jeg tænkte, at jeg ville have de her bryster – og det fik jeg så lavet i torsdags. Før var mine bryster en C-skål, og nu har jeg fået lagt 400 ml. silikone i hvert bryst, så jeg tror, at de nu er en E eller F-skål, afslører Simone overfor Realityportalen.dk.
– De har kostet 42.000 kroner, så det er rigtig mange penge, som jeg har knoklet hårdt for at spare sammen. Men resultatet er blevet så godt. Jeg er mere end tilfreds, fortsætter Simone, der ikke har brugt nogen af pengene fra ‘Paradise’-præmien på brysterne.
CHOK: Dansk stjernepar skal skilles
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Lever i smertehelvede
Selvom ‘Paradise’-baben er lykkelig over sine nye bryster, er det dog ikke alt, der er lige nemt efter den brystforstørrende operation:
– Brysterne er helt vildt ømme, så jeg lever i et smertehelvede lige nu. I tre uger må jeg kun ligge på ryggen, og i en måned må jeg ikke bære mere, end hvad der svarer til en liter mælk. Derudover må jeg heller ikke være fysisk aktiv i en måned, forklarer Simone og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’…
– Mine overarme må desuden ikke være længere oppe end vandret, så jeg får hjælp med hårvask og tøj. Heldigvis har jeg en sød veninde i skolen, som henter mig og bærer mine ting. Jeg kan nemlig heller ikke køre i bil endnu. Det er dog det hele værd! Også selvom det er irriterende, at jeg skal kalde på folk, hvis bare jeg skal op af sengen.
Se billederne af Simones nye bryster øverst i galleriet. Her kan du også se billeder af, hvordan Simone så ud inden operationen.
LÆS OGSÅ: Philip og Simone efter bruddet: Vi ser stadigvæk hinanden
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Paradise’-vinder: Gift og gravid igen