SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Rikke gennemlever sit livs værste mareridt

Værten gennemlever sit livs skræk.

Af Lotte Knudsen - 5. oktober 2021 kl. 19:01

Mandag aften måtte Rikke Gøransson og andre kendisser stå ansigt til ansigt med zombier og skrækindjagende scenarier, da de mødte op til åbningen af det uhyggelige ”Horror Drive Thru” på Reffen i København. 

– Jeg er ikke den helt store gyser buff. Jeg er en lille smule bange for, hvor gode de har været til at lave det, og hvor realistisk det er, forklarer Rikke.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder

Under armen havde Rikke Gøransson sin medvært Kasper Kirkegaard fra radio ENERGY (NRJ). Han fik lov til at agere chauffør på turen igennem det brutale helvede, som Refshaleøen i disse dage er blevet forvandlet til.

– Jeg har taget Kasper med, og han er lidt bedre til gyser, end jeg er, tror jeg, fortæller Rikke.

Ariklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Rikke Gøransson fortælle om sin holdning til sæson 18 af ‘Paradise Hotel’.

At Rikke ikke er hardcore, når det kommer til gys og gru, kunne høres og ses, da bilen satte i gang og førte hende igennem henrettelser og torturkamre.

LÆS OGSÅ: Wozniacki afslører: Endnu en baby på vej

Rikke insisterede på at sidde i midten på bagsædet, da zombierne på den måde havde sværere ved at nå hende. På sin ene side havde hun arrangøren af det hele, som nød hvert et skrig, der kom fra den tidligere ‘Paradise’-vært.

– Jeg elsker at skræmme og blive skræmt. Det at blive skræmt, det kan virkelig noget. Vi går så meget op i alt omkring os, men når vi bliver skræmt, så glemmer vi lige larmen fra omverdenen et kort sekund. Og ligesom Rikke, så skriger vores publikum skriger og så griner de, og det er en forløsning, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne lider af tvangstanker

”Horror Drive Thru”  kan opleves på Refshaleøen, og man kan både køre i egen bil eller låne en bil.

Læs mere om