SE BILLEDERNE: 'Paradise'-Mads er blevet far - Her & Nu

SE BILLEDERNE: 'Paradise'-Mads er blevet far

Den højtråbende paradiso, der går under kaldenavnet ‘Gokkesok’, er blevet far til en datter.

Af Emilie Holm Egebro - 3. juli 2018 kl. 13:09

Selvom det kun blev til en enkelt uge på ‘Paradise Hotel’ for deltageren Mads ‘Gokkesok’ Bryrup i sidste års sæson, er der ingen tvivl om, at han virkelig fik gjort sig bemærket med sine klare holdninger til kvinder og sin aggressive attitude.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe taler ud om misbrug
Efterfølgende fortalte han dog, at det hele var et mediestunt, og at han slet ikke havde det had til det kvindelige køn, som han ellers havde ytret.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Paradise’-Mads kendt skyldig i narkokørsel
Det må bestemt siges at være en god ting, for Mads er nemlig for nyligt blevet far til en datter:
– Hun hedder Luna, er knap tre måneder gammel, har de flotteste havblå øjne og er sund og rask. Jeg har ikke lyst til at kommentere på, hvem hendes mor er, da det er en privat sag. Jeg er ikke sammen Lunas mor, men jeg kan se min datter, når jeg vil. Det er dog Lunas mor, der træffer beslutningerne, da jeg ikke er der på fuld tid, så jeg gider ikke at tro, at jeg skal bestemme tingene. Det er også hendes mor, der har bestemt navnet, men jeg synes, det var pænt, så jeg havde intet imod det, fortæller Mads til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Linses VILDE fremtidsplaner i Spanien
– Jeg har været ung og vild, brugt mange penge på lort og ikke tænkt mig om. Det er der blevet lavet om på fra den dag, hvor Luna blev født. Nu arbejder jeg på at få styr på mit liv ved at arbejde, have et fast budget og en helt normal hverdag. Så lige nu arbejder jeg meget, både med min musik og mit job. Det er vigtigt for mig at fortsætte med at knokle, men det er jo også derfor kvinder får barsel, så de kan hygge sig, mens faren skal arbejde, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Ung mor jubler over ny karriere
Mads fortæller desuden, at han nyder rollen som far i fulde drag. Han beskriver det som lidt underligt, men samtidig det bedste i hele verden og som noget, der gør ham max motiveret.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste
Se de fine billeder af Mads og datteren Luna nedenfor:

Er hun ikk skøn mit et og alt? ?? sommer prinsesse ??? #baby

Et opslag delt af Mads B Bonita (@mads_b_official) den


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Mads i opråb til unge: Hold jer fra reality!
LÆS OGSÅ: Janni Ree arrangerer VILD polterabend for datteren
LÆS OGSÅ: Linse om ny sæson ‘Familien fra Bryggen’: Det bliver ikke kedeligt