SE BILLEDERNE: 'Paradise'-babes datter er blevet døbt - Her & Nu

SE BILLEDERNE: 'Paradise'-babes datter er blevet døbt

Nu har Line Sofies datter Ellie officielt fået sit navn.

Af Emilie Holm Egebro - 2. maj 2017 kl. 12:05

Den 16. december kom ‘Paradise’-vinderen Line Sofie Hansens lille datter, Ellie, til verden. Sidste lørdag den 22. april skulle datterens dåb afholdes, og selvom Line Sofie og kæresten Chris Martin Petersen har prøvet det før med sønnen Victor, var der alligevel travlt i det lille hjem op til den store dag. Selvom Ellie ikke var helt tilfreds, endte dagen dog med at forløbe, som den skulle.
– Det var en dag, som vi har set frem til i meget lang tid. Jeg har virkelig været stresset over det de sidste par uger, så det er helt rart, at den nu er overstået. I forhold til planlægning af sådan en dåb, så er der ikke meget hjælp at hente fra min kæreste. På en eller anden måde er det meget rart, jeg selv kan styre slagets gang, men det er selvfølgelig også hårdt at stå med det alene. Heldigvis var mine svigerforældre og storesøster så søde at hjælpe os med at gøre lokalet klar dagen før, fortæller Line Sofie på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen
– Ellie var bestemt ikke vild med kirken. Ligeså snart koret startede med at synge første sang, lavede hun bæ-munden. Så vidste vi godt, hvad klokken havde slået. Kort tid efter begyndte hun at græde – pænt meget. Jeg tror, at musikken var alt for høj, og det var det, der startede det. Efter Ellie havde fået vand i håret, fik Victor lov til at tørre hende. Jeg hjalp ham dog, da skrigeballonen ikke var vild med det.
Line slutter dog af med at fortælle, at alt gik godt til festen efterfølgende. Ellie fik de mest fantastiske gaver, og dåbsdagen endte med at være en af de bedste af slagsen. Hun tilføjer desuden til Realityportalen.dk, at datterens fulde navn er Ellie Sofie Petersen.
Se de mange fine billeder fra den store dag øverst i galleriet. 
Læs også mere om Ellies dåbsdag og se billeder på Line Sofies blog HER!
LÆS OGSÅ: Line Sofie afslører datterens navn
Se også det søde billede af Ellie nedenfor:

Vi havde den mest fantastiske dag igår med vores familie og venner ?? Bidering i naturgummi fra @heveababy ?

Et opslag delt af Line Sofie Hansen ? (@linesofieh) den


LÆS OGSÅ: Line Sofie om for tidlig fødsel: Jeg var møg lettet
LÆS OGSÅ: Line Sofie om tiden efter ‘Paradise’: Jeg fik en depression
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Jeg vil giftes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.