SE BILLEDERNE: 'Paradise'-babe afslører tre nye tatoveringer

En tidligere paradiso har fået nyt blæk i huden.

Af Louise Andersen - 23. februar 2019 kl. 12:55

Maja Bebe, tidligere deltager i ‘Paradise Hotel’, ‘Paradise Kollektivet’ og ‘Divaer i junglen’, har været under nålen, men hvor de fleste nøjes med en enkelt tatovering, har den smukke ‘Paradise’-babe fået hele tre nye tusser.
LÆS OGSÅ: Forelsket Fie Laursen afslører familieforøgelse: Mit hjerte smelter af glæde
De tre nye tusser sidder på Majas overarm, håndled og lår, og beslutningen om at få nyt blæk i huden var spontan – og så alligevel ikke.
– Jeg har fået dem, fordi jeg synes, at de er flotte. Jeg er kattedame, så jeg har altid gerne ville have noget med en kat. 1997 er mit fødselsår, og så har jeg fået tatoveret en random røv, fordi jeg synes, at den var nice. Jeg har gået med tanken om at få kattetatoveringen og årstallet længe, men det var en ret spontant tur til tatovøren, fortæller Maja om tatoveringerne.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører paradiso-ekskæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer
Maja er ofte blevet rost for sin egen numse, men da Realityportalen spørger, om det er her, hun har fundet inspirationen til tatoveringen, svarer hun:
– Egentligt ikke. Synes bare, at den var grænseoverskridende på den fede måde.
LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny
Der er pt. ikke udsigt til, at Maja vender tilbage til skærmen, men hun er åben over for mere tv.
– Hvis jeg får tilbudt noget, som jeg kan se mig selv i, så vil jeg rigtig gerne lave mere, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Det skal ske med min lejlighed i Spanien
Du kan se billeder af Majas nye tatoveringer herunder:  

(foto: privat)


LÆS OGSÅ: Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!
LÆS OGSÅ: Sarah Louise har fundet en knude: Jeg begyndte med det samme at græde