SE BILLEDERNE: ‘Nybyggerne’-par gift i Las Vegas

‘Nybyggerne’-parret Christian og Malene valgte at blive gift i Las Vegas for slippe væk fra de traditionelle forventninger om taler, brudevals og familiekomsammen.

Af Lotte Knudsen - 7. oktober 2020 kl. 20:55

For Malene var et stort kirkebryllup med familie og traditioner ikke en drøm – men et mareridt. Hun er vokset op i en dysfunktionel familie med destruktive mønstre, og i dag har hun hverken kontakt til sin mor eller far.

–  Jeg har brudt med min familie. Jeg ville derfor blive tynget, hvis jeg skulle holde et traditionelt bryllup herhjemme, da jeg ikke har meget familie at invitere eller en far til at følge mig op af kirkegulvet. Vi valgte derfor at blive gift i Las Vegas, fortæller Malene til HER&NU, da vi besøger hende og Christian på Møn.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Malene og Christian valgte at holde brylluppet hemmeligt for deres venner og den del af familien, som de stadig ser. De stak dem en hvid løgn, som fungerede som dækhistorie for deres rejse til Las Vegas.

– Vi bildte vores venner ind, at vi var taget til Californien, fordi Malene var frisør og skulle deltage i VM i klipning. Den åd de råt, fortæller Christian, griner og fortsætter: Så fortalte vi dem, at hun var gået videre til finalen, og vi sendte et link til dem med et tidspunkt, så de kunne følge med. Linket førte selvfølgelig ikke til VM-finalen i klipning. Det førte til en livestream fra kirken, så alle vores venner kunne følge med i vores vielse.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

Malene og Christian blev gift i ‘Little Chapel Of Flowers’, som er et af de mest populære bryllupskapeller i Las Vegas. Selvom ceremonien forgik traditionelt med præst, var store dele af den store dag fyldt med utraditionelle begivenheder.

– Det var en fantastisk dag. Vi var ude og køre rutsjebane med kæmpe brudekjole, og vi spiste hotdogs. Folk de kiggede virkelig meget, fortæller Malene.

Malene og Christian har været gift i 12 år, og dagen i dag blomstre deres kærlighed stadig.