SE BILLEDERNE: Mikkelsen i ny Carlsberg-reklame

Skuespilleren tjener millioner med pedalkraft.

Af Lærke Stræde - 26. juli 2020 kl. 13:58

Siden 2017 har Mads Mikkelsen trådt i pedalerne for Carlsberg i deres reklame-serie ‘The Danish Way’. I sidste uge tog han endnu en tur rundt i København på cyklen til et reklamespot, der, ligesom de andre, skal vises i hele verden, hvilket er en særdeles indbringende forretning.

Udover at Carlsbergs salg er steget med kampagnen, er Mikkelsen også blevet en særdeles holden mand af at lave reklamer for blandt andre øl-giganten. For nylig kunne HER&NU opgøre hans reklameindtjening gennem de seneste fem år til hele 72.500.000 kroner. Alene sidste år tjente han over 20 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsens guldrandede tjans: Reklamemillionær

Da HER&NU forleden mødte den 54-årige skuespiller, var han i gang med indspilninger ved Slotsholmen og på Bryghuspladsen. Forinden havde holdet været på Gammeltorv og i Nyhavn, og skulle mange andre steder, inden de var færdige.

Efter en snak med instruktøren om hans vision for scenen, tog Mads en prøvetur over Frederiksholms Kanal og rundede Bryghuspladsen, inden han vendte tilbage for at få sin cykelhjelm på og køre turen for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ: Kenneth fra ’Hjem til gården’ klar til bryllup

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Kandis’-Johnny og familien nyder sommeren på toppen

Læs mere om