SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

‘X Factor’-dommeren havde for første gang sin 10-årige datter med til ‘X Factor’.

Af Lykke Buhl - 27. marts 2021 kl. 8:51

Det har tyndet lidt ud i 29-årige Martin Jensens deltagerstand undervejs i ‘X Factor’, men til fredagens liveshow havde han selv taget en særlig gæst med.

LÆS OGSÅ: Nikoline og Simon åbner op om forholdet

Det var nemlig hans 10-årige datter Sofie, der for første gang var kommet med farmand på arbejde og fik lov at se ‘X Factor’-produktionen indefra.

– Det er “tag børn med på arbejde”-dag i dag, jokede Martin Jensen efter showet til HER&NU.

Således så det ud, da Sofie var med farmand Martin på arbejde

Hans meddommer Oh Land, 35, har nemlig også hver uge sin syv måneder gamle søn Ernst med i studiet – og ikke mindst Ernsts far, kæresten og musikeren Adi Zukanović, 32.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er alle ‘X Factor’-skandalerne

En stor familie

Til daglig bor Martin Jensen sammen med sin nordirske forlovede Natasha Samsara Thompson i København, mens datteren Sofie bor i Jylland med sin mor.

Men Natasha, der også fungerer som Martins stylist, ikke mindst under ‘X Factor’, har også et godt forhold til datteren, og hun fik blandt andet lov til at hygge om 10-årige Sofie backstage, mens far Martin var på job som dommer.

– Jeg synes bare, det var ærgerligt, hvis hun ikke kunne komme over og se, hvad der egentligt foregår bag kameraerne. Der har jo været nogle coronarestriktioner og det ene og det andet, men nu har regeringen jo lempet lidt på tingene, så man skal bare have en negativ coronatest, forklarede Martin.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet

Han har dog ikke helt styr på, om datteren egentligt er nogen stor ‘X Factor’-fan, så han glædede sig til på turen hjem at høre, hvad datteren syntes om det hele.

– ‘X Factor’ er bare en stor familie – hele crewet, hele produktionen, alle deltagere, os dommere imellem. Det kan godt være, det ser hårdt ud på kamera en gang imellem, og Blachman han langer lidt ud, det er også et tv-program, men jeg føler i hvert fald, at vi har nogle skide gode kemier alle sammen hele vejen over, understregede dommeren.

Læs mere om