SE BILLEDERNE: 'Love-Island'-Idas bryster før og efter operationen

Mange har spurgt ind til ‘Love-Island’-babens bryster, og nu åbner hun op.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. november 2019 kl. 13:38

Siden 22-årige Ida Søjborg i foråret fik foretaget en brystforstørrende operation på privatklinikken AK Nygart i København, har hun modtaget en del spørgsmål omkring sin nye barm.
Nu svarer hun på alle spørgsmålene, og hun viser også flere billeder fra før operationen samt et nærbillede af arrene. Det sker i hendes seneste video på Instagram.
Ida har fået 355 ml i det, der hedder høj profil, fyldt i sine bryster, da de manglede fylde opadtil. Implantaterne hedder Motiva-implantater, og de har en konsistens, som minder meget om det naturlige bryst. Implantatet er skærefast, hvilket betyder, at silikonen ikke flyder ud, hvis det skulle ske, at implantatet bristede for eksempel i forbindelse med en ulykke.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
I videoen fortæller Ida også om sine overvejelser inden operationen. Hun var ikke tilfreds med den del af kroppen, der hedder bryster, og det krævede mere end bare træning at blive tilfreds.
– Jeg ville gerne kunne klæde mig mere feminint, siger hun.
LÆS OGSÅ: Amalie: Janni ydmyger mig 

Lignede først Toblerone

Det er ikke første gang, at Ida Søjborg lader hele Danmark se sine bryster. Hun har nemlig også medvirket i Viafree-programmet ‘Mig og mine bryster’. Her var det en helt anden følelse af tilfredshed, ‘Love-Island’-baben gav udtryk for.
– Jeg er lidt skuffet, når jeg ser mig selv i spejlet. Jeg synes mine bryster er hårde, og jeg synes, de har lidt forskellige størrelser. Den ene sidder lidt højere end den anden, og jeg er sådan lidt ’åh nej, hvad nu hvis det ikke bliver godt?’
– Det er overhovedet ikke drømmebrysterne, jeg har nu. Dem, jeg har siddende lige nu, de ligner Toblerone. Så trekantede eller firkantede er de. De har i hvert fald ikke en rund form, de er lidt aflange, siger Ida i seriens sidste afsnit.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Mange har spurgt Ida, hvorfor hun ikke har fået lavet brysterne større, så man kan se en forskel fra før.
– Jeg synes, mine bryster er blevet store nok, og jeg er tilfreds med dem. Man skal også huske, at der skal gå op til 12 måneder, før man kan se det endelige resultat. Der skal masser af tålmodighed og masser af smertestillende til, når man får lavet nye bryster, siger hun.
Herunder kan du se Ida Søjborgs bryster før og efter den brystforstørrende operation. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ida Søjborg (@idasojborg) den