Solen strålede om kap med brudeparret, da hele familien Laudrup i lørdags var samlet med gode venner i Rungsted Kirke. Her giftede Brian og Mette Laudrups søn, Nicolai, 32, sig med kæresten Sofie, 25, ved et romantisk bryllup, der blev starten på en mindeværdig dag for alle.

– Jeg kunne ikke ønske mig en smukkere brud. Det er der ingen tvivl om, hun ser fantastisk ud. Det er en fantastisk dag for os begge to, sagde Nicolai, da han og Sofie efter vielsen ankom til Sølyst i Klampenborg, hvor festen skulle holdes.

Sofies brudekjole var fra Brudebutikken by Charlotte Engelsen på Langelinie Allé. (Foto: Henrik R. Petersen)

Her havde han også rystet nervøsiteten fra kirken af sig.

– Det tror jeg altid, der er. Jeg havde heldigvis min far ved min side, og det er jo altid dejligt. De nygifte glædede sig til at feste med alle deres mange gæster på deres store dag.– Det var en overvældende fornemmelse. Et sammensurium af følelser. Det er kæmpestort, lød det fra de nygifte, der havde taget forskud på bryllupsrejsen med en dejlig sommerferie. I stedet vil de koncentrere sig om deres nye hus i Hørsholm, som de fik nøglerne til et par dage før brylluppet.

Lars Høgh og hustruen Tine med deres søn Jonas og svigerdatteren Karen samt datteren Josefine og hendes mand, Lasse Sjørslev. (Foto: Henrik R. Petersen)

Blandt de mange gæster var også Lars Høgh. Netop skulle tage hul på en ny sæson med landsholdet, måtte han ugen op til brylluppet sygemelde sig på grund af tilbagefald i sin kræftsygdom.

– Men I kan se, at jeg har det jo meget godt, sagde den 62-årige målmandstræner, da han ankom til brylluppet sammen med sin hustru, Tine. – Jeg vil lige sige, i forhold til det med landsholdet, at det har slet ikke været meningen, at jeg skulle med til Færøerne alligevel. Så jeg skulker ikke fra noget, slog han fast.

Høgh fik i august 2018 konstateret kræft i bugspytkirtlen. Siden da har han været gennem en operation og flere behandlingsforløb med kemo, og han har også tidligere haft tilbagefald, senest i begyndelsen af 2020. Før sommerens EM-slutrunde var den 62-årige fynbo gennem endnu et kemoforløb.

Lars Høgh har under hele sin livstruende sygdom været åben om den, og i november udkommer han med erindringerne ”Der er antal på alt”

Se alle billederne fra brylluppet i det store galleri øverst!