SE BILLEDERNE: 'Landmand'-pars søn er blevet døbt

I går blev Cecilie og Anders’ søn døbt. Se billederne fra dagen i artiklen.

Af Emilie Holm Egebro - 13. juni 2016 kl. 10:54

Der var fest i Rødding i går, da ‘Landmand’-parret Cecilie og Anders’ søn blev døbt. Realityportalen.dk afslørede i går, at sønnen har fået navnet Ditlev efter mange overvejelser fra parret:
– Faktisk blev vi egentlig først enige om det, da vi skulle til at sende invitationer ud. Der var mange navne oppe at vende, men så faldt Anders for navnet, og jeg er sådan set også blevet lidt vild med det. Egentlig er det ret tilfældigt, for det kom sig bare af, at vi var til barnedåb, hvor vi så en masse navne, og så poppede det lige frem, afslørede Cecilie.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par: Sådan gik fødslen
Den lille Ditlev var meget tilfreds i kirken, indtil han havde fået vand på hovedet. Herefter gad han ikke længere, og både Cecilie og Anders måtte en tur ud af kirken for at trøste sønnen. Til sidst fik Anders den idé, at sønnen blev lagt i barnevognen, hvilket hjalp på gråden, og Ditlev overværede hermed den sidste del af gudstjenesten fra barnevognen i kirken.
Efterfølgende var familie og venner inviteret til mad og drikke på Gram Slot, hvor Anders arbejder til dagligt. Her blev Ditlev fejret, men selvom han var festens midtpunkt, måtte han tider ud i et tilstødende lokale på et bord for at blive skiftet, da restauranten på slottet ikke har noget puslebord.
Den lille familie havde dejlig dag med alle deres nære omkring dem.
Se alle billederne fra dagen øverst i artiklen
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par afslører: Det skal vores søn hedde
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han have en søn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.