SE BILLEDERNE: Kronprinsfamilien i Australien

Kronprinsfamilien nyder deres dejlige familieferie.

Af Nikolaj Vraa - 7. januar 2023 kl. 15:55

Efter fem års fravær var kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tilbage på Tasmanien med børnene. Her skulle de fejre jul med blandt andre deres morfar, John Donaldson, og deres mostre, onkler, fætre og kusiner.

LÆS OGSÅ: Romantisk ferie: Pernille Nygaard og Kåre Quist nyder varmen

Artiklen fortsætter under videoen med Kronprinsesse Mary og prins Christian…

Og det blev til en begivenhedsrig ferie ”down under”, der begyndte med et par uger i Sydney, hvor de blandt andet nød en masse shopping og en tur på stranden for at køle af i det varme vejr.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er pludselig død

I Hobart blev kronprinsfamilien også inviteret til en basketballkamp mellem Tasmania JackJumpers og New Zealand Breakers. Her havde hjemmeholdet fået lavet særlige holdtrøjer til hele den kongelige familie.

Efter kampen talte den lokale radiovært Jimmy Smith med dem, og ifølge ham var de meget begejstrede for oplevelsen i Kingborough Sports Centre.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss frygter at føde alene

– De ser ikke særlig meget basketball. De ser mest fodbold og tennis, og Christian havde slet ikke set en basketballkamp før. Han sagde, at han virkelig nød det og gerne selv ville prøve, sagde Jimmy Smith til den lokale avis, The Mercury.

JackJumpers besejrede i øvrigt New Zealand Breakers med 93-82, og ifølge en talsmand for klubben har kronprinsparret sagt, at de glæder sig til at se dem spille igen en anden gang.

LÆS OGSÅ: Her er den nye vært og nye ekspert i ‘Kender du typen’