SE BILLEDERNE: Keld og Hilda er flyttet til Vedbæk

Keld og Hilda flyttede tidligere i år fra Sverige og tilbage til Danmark.

Af Kenth G. Madsen - 26. august 2018 kl. 13:55

I april flyttede Keld og Hilda ind i deres store nybyggede hus i Vedbæk nord for København. Men inden de nåede så vidt, måtte de stå model til en grim overraskelse.
LÆS OGSÅ: Lene og Søren har fundet melodien: Millionerne vælter ind
LÆS OGSÅ: Hugo Helmig springer ud som model: I mors fodspor
Halvvejs inde i byggeprojektet konstaterede håndværkerne nemlig, at der seks meter under jordoverfladen fandtes en forurening. En tæret olietank havde skabt ravage ved at lække dieselolie. Et faktum, der medførte et års forsinkelse af byggeriet og en ekstra regning på svimlende 728.000 kroner til fjernelse af den forgiftede jord.
– Midt under et ferieophold blev vi ringet op af byggefirmaet. Da vi hørte prisen for udbedringen, blev vi triste og afbrød ferien. Vi kunne have ladet forureningen ligge og dermed sparet pengene, men ejendommen ville i så fald blive registreret som beliggende på en ”giftgrund”. Og det kunne vi ikke have siddende på os. Nu er der ryddet op og vi bor på en giftfri grund, hvor der kan dyrkes økologiske gulerødder med god samvittighed, konstaterer parret med et smil foran æbletræet i baghaven.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Pengene ruller ind hos Keld og Hilda

Forlod Danmark for Annettes skyld

Keld og Hilda forlod efter syv år deres hus i Malmø, hvor de boede dør-om-dør med datteren Annette Heick, hendes mand Jesper Vollmer og deres børnebørn, Eliot, 14 og otte-årige Storm.
– Årene i Sverige har gjort os tætte som familie. Vi flyttede fra Danmark for Annettes skyld. Især da Annettes mand for nogle år siden blev udsat for en badeulykke, der kostede noget af førligheden. Da var det godt, vi var lige i nærheden og til hjælp med pasningen af børnene. I den periode spillede Annette nemlig hovedrollen i ‘My Fair Lady’ på Aarhus Teater og Jesper var indlagt på genoptræningscentret i Hornbæk, mindes det 72-årige dansktoppar, der havde guldbryllupsdag den 24. august.
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe skal giftes
STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift
– Vi vil ikke være hjemme på dagen, og der vil ikke blive holdt nogen stor fest, fordi hverken Keld eller Annette har tid. Keld er i gang med forberedelserne til showet ‘No More Jacks’ med premiere til september på Det Kgl. Teater, og Annette skal spille revy på Pejsegården i Brædstrup. Så det bliver noget med en god middag hos nogle venner, forklarer Hilda.
Parrets nybyggerhus er efter diverse udfordringer løbet op i svimlende udgiftsniveau på ti miollioner kroner, men så er alt også funklende nyt, indrettet som de vil have det, herunder med elevator. Det er planen, at Annettes familie snart følger trop, og flytter ind i en bolig i nærheden af Vedbæk. Og så vil familien være samlet igen oven på det svenske eventyr.
LÆS OGSÅ: Keld Heick springer ud som skuespiller
LÆS OGSÅ: Bange ‘De unge mødre’-stjerne afslører stor hemmelighed: Der er meget, I ikke ved
LÆS OGSÅ: Tidligere tv-vært bekræfter: Vi er ikke længere kærester

Læs mere om