SE BILLEDERNE! Kasper i øksedrama: Frygtede amputation

‘Hjem til Gården’-deltageren valgte at fortsætte i programmet på trods af, at tåen nær var blevet kappet af under brændehugning. Men det kommer til at blive med nedsat arbejdsblus, afslører han.

Af Kenth G. Madsen - 10. august 2020 kl. 7:38

Ugeopgaven blev et hårdt og slidsomt arbejde for beboerne, da de i søndagens afsnit af ‘Hjem til gården skulle skabe en brændestabel fra bunden. Der udspillede sig et blodigt drama, da Kasper Gregersen kom galt af sted med øksen. Det kostede ham en tur på skadestuen og seks sting.

– Jeg kløver et stykke træ, øksen smutter og fortsætter mod foden, beskriver Kasper for Realityportalen. I afsnittet så vi, at blodet piblede frem, da Marie fjernede gummistøvlen og sokken fra hans fod. Tåen var flækket gennem neglen og ned til knoglen. Et blik på støvlen viste en flænge i snuden skabt af det kraftfulde øksehug.

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Kasper bryder sammen på tv: Nu ser han det som en styrke

– På skadestuen tænkte jeg først, at det kunne være rart at tage hjem til mor og blive opvartet på sofaen. Min største frygt var, at tåen kunne risikere at få en infektion med risiko for amputation på grund af det ofte snavsede arbejde, vi udsættes for på gården, fortsætter den 25-årige universitetsstuderende fra Aarhus. Men Kasper nægtede at give op på den baggrund.

– Lægen sagde, at jeg godt kunne tage tilbage på gården, men at jeg skulle tage den med ro. Og sådan blev det.

LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjernens vilde gave: Luksusvilla til 15 millioner

Det valg undrede den magtfulde storbonde Jesper sig over. Men han kunne have stemplet ud, men valgte at fortsætte med nedsat arbejdsstyrke.

– Jeg kan jo ikke gå ordentlig, så jeg kan ikke alt, men må køre med 80-90 kapacitet.

LÆS OGSÅ: Varme sommerminder fra kendte kvinder

Førstekæmperen Marie ville egentlig have valgt Kasper som andenkæmper i tvekampen, men syntes med den dramatiske baggrund in mente, at det var synd for ham. Derfor blev det i stedet Victoria, der blev kaldt til for at dyste mod hende.

– Bagefter skælder jeg Marie ud, da jeg ikke vil skånes, fordi jeg er blevet ”krøbling”. Jeg tog tilbage for at konkurrere på lige fod, siger han tæt på finalen, hvor vinderen får en halv million kroner.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har disse ‘Forsidefruer’ blokeret mig