SE BILLEDERNE: Jessica Sky viser sønnen frem

Jessica Skys søn, Henry, er en vaskeægte charmetrold.

Af Mikkeline Andersen - 2. september 2015 kl. 13:25
Glæden var stor hos Jessica Sky og hendes kæreste, da de fandt ud af, at de skulle være forældre. Den 4. april skete det så, da lille Henry kom til verden. I dag har mor og far vænnet sig til deres nye roller og nyder det til fulde.
– Min kæreste og jeg elsker vores nye titler som mor og far, og vi er så forelskede i vores lille dreng. Alle siger det til én inden fødslen, men det er en følelse, man først virkelig kender, når man selv prøver det, fortæller Jessica Sky til Realityportalen.dk og uddyber:
– Henry er et fantastisk let og mildt barn, og han stortrives. Han sover godt om natten, men om dagen er han lidt for meget lig sin mor, for han vil ikke gå glip af noget sjovt. Så der sover han ikke så meget. Men vigtigst af alt er, at han er glad hele tiden.
LÆS OGSÅ: Jessica Sky tilbage som stripper
Havde problemer med amningen
Selvom man gør alt, hvad man kan for at forberede sig til at blive mor, far og baby, så er det umuligt at være forberedt til mindste detalje. Faktisk skal man være forberedt på, at man ikke kan forberede sig, lyder det fra Jessica Sky, der understreger, at det bliver lettere med tiden.
– Den første måned var meget hårdere, end jeg havde regnet med. Kroppen er lidt medtaget efter fødslen, og man skal have amningen til at fungere. Jeg kæmpede i halvanden måned med at få amningen til at fungere, da jeg nærmest ingen mælk producerede, siger hun.
Jessica Sky kom frem til, at kroppen nok var stresset, og derfor valgte hun at tage tre dage, hvor hun ikke lavede andet end at amme og slappe af. Uden forstyrrelser.
– Så kom det endeligt til at fungere, og det har fungeret lige siden. Det er jeg bare så glad for.
Selvom rollen som mor og far i begyndelsen krævede tilvænning, så understreger den stolte mor, at hende og kæresten i dag har fundet en god rytme og virkelig nyder deres lille søn.
Tjek galleriet øverst ud og se Jessica Skys dejlige dreng.
LÆS OGSÅ: SE HER: Kæmpe babyboom i reality-land
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.