SE BILLEDERNE: Irina og Morten er blevet gift

Kendis-parret holdt i går et storslået bryllup på Sophienberg Slot i Rungsted.

Af Emilie Holm Egebro - 22. september 2019 kl. 10:32

Bryllupsforberedelserne til Irina og Morten ’Faustix’ Olsens store dag har langtfra været uden problemer. Tilbage i juli kunne Irina fortælle, at de havde valgt at aflyse det hele, da det var blevet en for stor mundfuld at arrangere på kun tre måneder. Kort efter ombestemte de sig dog og besluttede sig for at holde fast i udgangspunktet om at blive gift den dag, de havde planlagt, på Sophienberg Slot ved Rungsted Kyst.
LÆS OGSÅ: Irina og Morten åbner hjemmet: Kom helt tæt på kendisparret
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier Morten til Irina
I går, lørdag den 21. september, var den store dag så endelig kommet, og Irina og Morten kunne give hinanden deres ja til en udendørs vielse på den smukke septemberdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel.
LÆS OGSÅ: Irina om sin rolle i TV 2-serie: Én ting gjorde mig nervøs
På Instagram blev der delt en hel del billeder fra dagen, og det så bestemt ud til, at Irina og Morten var kommet i mål med al planlægningen. Alt så i hvert fald ud til at spille, og det hele så meget smukt, storslået og fantastisk ud – ikke mindst brudeparret selv, der stod knivskarpt.
Irina, der havde flere forskellige smukke kjoler på i løbet af dagen, har selv delt en række billeder og videoer fra dagen på sin Instagram-story HER!
LÆS OGSÅ: Irina indrømmer: Jeg glemte at hente min datter
LÆS OGSÅ: Irina bryder sammen for rullende kameraer
Se skønne billeder fra Irina og Mortens bryllup herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

@irinathediva & @faustix wedding day #theolsenswedding ??

Et opslag delt af NICO GLAD GOLDEN (@nicogladgolden) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kæmpe tillykke til det smukkeste brudepar ❤️#theolsenswedding

Et opslag delt af Kasper Falkenberg (@kasperfalkenberg) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Tillykke min smukke veninde! @irinathediva ? #theolsenswedding

Et opslag delt af T E R E S E A S K (@tereseask) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Her til morgen kørte Thomas og jeg ud til @sophienbergslot med vores fine nye skilte-stativer som skulle bruges til de flotteste skilte som @creativewooddk har lavet til Irina og Mortens Bryllup ??✨?? Hold nu op nogle smukke omgivelser at blive gift i. Her i Norbord ønsker vi @irinathediva & @faustix et kæmpe stort tillykke med dagen ☀️????????? ~ ~ Vi fik også endelig hilst på @nordicplanners som har planlagt og arrangeret hele dagen ??? og @larsjonflorist fik pyntet stativerne så fint med blomster, iiih hvor er det bare fint! ???????? ~ ~ #theolsenswedding #Creativewood #Nordicplanners #NorbordDesign #NorbordTilDitBryllup #Brud #BryllupsTips #BryllupsBord #Bryllupspynt #Bryllup #bryllupsfest #bryllup2020 #Iværksætter #girlboss

Et opslag delt af NORBORD | UDLEJNING (@norborddesign) den


LÆS OGSÅ: Irinas Morten forklarer: Derfor har jeg været indlagt på hospitalet