SE BILLEDERNE: Her er Thomas Blachmans nyfødte søn - Her & Nu

SE BILLEDERNE: Her er Thomas Blachmans nyfødte søn

‘X Factor’-dommeren er blevet er for nylig blevet far for tredje gang, og nu viser hans forlovede sønnen frem.

Af Kenth G. Madsen - 1. oktober 2019 kl. 16:57

Der var dømt knus, kram og tillykke fra værtinden Sofie Linde til den garvede ‘X Factor’-dommer Thomas Blachman, der for få uger siden blev far til sønnen, Zac. Hans forlovede, den svenske sanger og poet Julia Werup, 32, fødte nemlig deres første barn 8. september.
– Alt går rigtigt godt, afslørede den 56-årige ‘X Factor’-dommer kortfattet over for HER&NU ved audition-pressemødet på TV 2 i København.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Rasmus med i ‘For lækker til love’: Derfor er jeg tilbage på skærmen

Sofie Linde uddelte knus og kram til Blachman, mens Oh Land kiggede på under sidste uges ‘X Factor’-audition. (Foto: Michael Stub)


I forvejen er han far til Henry, 18, og 13-årige Ramona, som han fik i ægteskabet med Viola Heyn-Johnsen. De store børn har oplevet deres far vinde ‘X Factor’ to sæsoner i træk, så nu står han til at kunne score hattrick.
– Det er op til seerne at bestemme, om jeg skal det, men jeg er meget glad, fortsatte Blachman, der sammen med kollegerne Oh Land og Ankerstjerne i den kommende tid skal tage stilling til, hvem der skal udvælges blandt 300 spirende talenter til at medvirke i programmets live shows til januar.
LÆS OGSÅ: Remee om ‘X Factor’: Det er ikke det samme uden mig

Kollegerne glæder sig

Ankerstjerne var fortrøstningsfuld over standarden hos de fremmødte talenter.

På den igen. Dommertrioen består af Thomas Blachman, Nanna ‘Oh Land’ Øland og Lars Ankerstjerne, mens Sofie Linde er vært i talentkonkurrencen. (Foto: Michael Stub)


– Jeg nyder at være på første parket til verdens bedste show. Det er en fornøjelse at opleve kontrasten mellem store musikalske begavelser og tosser. Jeg bliver både berørt og skraldgriner.
Også Oh Land sidder ved dommerbordet for anden gang, hvor hun har magten til at sortere skidt fra kanel.
– Det har været et intenst forløb, men jeg er jo i godt selskab. De er ret underholdende begge de herrer, forsikrede hun.
LÆS OGSÅ: Er der ondt blod? ‘X Factor’-dommerne klar til ny sæson
Herunder kan du se Thomas Blachmans forlovede og søn:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#postpartum ?

Et opslag delt af Julia Tyra Werup (@juliatyrawerup) den 19. Sep, 2019 kl. 1.22 PDT

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Læs mere om