SE VIDEOEN: Han har brugt formue på at få den perfekte kvindekrop

Den 56-årige italiener har brugt over 770.000 kroner på at blive kvinde.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. januar 2016 kl. 20:49

Fulvia Pellegrino, 56, fra den italiensk by Peveragno blev født som mand, men valgte i 2000 at springe ud som transkønnet, det skriver Daily Mail.
Hun har siden 15-års alderen vidst, at hun var fanget i den forkerte krop, men eftersom hun voksede op i en meget religiøs familie, følte hun ikke, at hun kunne udleve drømmen om at blive kvinde.
Hun blev efterfølgende gift med Marissa, som ikke kendte til sandheden. Men da Fulvia i 2000 valgte at lægge alle kortene på bordet, kom det også som et chok for konen, som dog sidenhen har støttet op omkring jagten på den perfekte kvindekrop.
Fulvia har sidenhen brugt en lille million på blandt andet fire brystoperationer og 150 læbe- og kind opfyldninger. Den sidste operation, hun har gennemgået, er en numseoperation, som har kostet 120.000 kroner.
SE OGSÅ: Kvinden der smadrer alt med sine KÆMPE bryster
Har solgt hus, bil og våben
Fulvia var tidligere ansvarlig for en restaurant, men det er hun ikke længere. Nu kæmper hun for at få økonomien til at løbe rundt, eftersom hun har brugt alle sine penge på operationer. Hun har ligeledes været nødsaget til at sælge sine våben, hus i Frankrig og samtlige biler.
Konen Marissa støtter Fulvia i jagten om det perfekte udseende, men det er nu kun hendes løn, parret har at leve for.
Men selvom økonomien er stram, har Fulvia ikke planer om at stoppe.
– Jeg vil ligne Allamah Star, som er en amerikansk pornostjerne, der er transkønnet, forklarer hun.
Se video af Fulvia herunder:

 

 Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.