SE BILLEDERNE: Et rørende farvel til Ilse Jacobsen

Lørdag formiddag bisættes Ilse Jacobsen, der i sidste uge mistede sit liv til kræft.

Af Nikolaj Vraa og Amalie Jensen - 29. oktober 2022 kl. 11:28

Familie og venner sagde lørdag formiddag et rørende farvel til Ilse Jacobsen i Hornbæk Kirke.

Her blev hun både døbt, konfirmeret og gift med sin mand, Jesper.

Artiklen fortsætter under videoen fra Ilse Jacobsens bisættelse…

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Cecilie Schmeichel fik blackout

Efter et langt og opslidende forløb med lymfekræft, der havde spredt sig inden hun kom i behandling, sov designeren sidste søndag stille ind med familien ved sin side.

Hun blev blot 62 år.

LÆS OGSÅ: Så meget fik ‘Vild med dans’ samlet sammen

Udover familien, der blandt andet talte hendes forældre, var også vennerne Christian Stadil og Jesper Buch fra ‘Løvens Hule’, Peter Schmeichel og hans hustru Laura von Lindholm samt Mette Blomsterberg.

– Jeg vil huske Ilse for at være et brag af en kvinde. Jeg tror, hun har inspireret mange mennesker, og det skal vi være taknemmelige fra, lød fra en berørt Mette Blomsterberg.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Caroline Wozniacki har født en søn

Christian Stadil og Jesper Buch har tidligere arbejdet sammen med Ilse Jacobsen i tv-programmet ‘Løvens Hule’, men for de to investorer var deres forhold til Ilse mere end bare kollegialt.

– Vi husker hende som en god veninde og også vores kollega, både dengang vi startede ‘Løvens Hule’ og i de syv-otte virksomheder, vi har investeret i sammen. Men primært var hun en god veninde. Vi har haft sjove stunder sammen, og hun havde altid et fantastisk godt humør. Skøn og skør og farverig. Vi har fandme haft det sjovt og har hygget os til gode middage, lød det fra Christian Stadil.

– Vi har faktisk været rigtig meget sammen. Noget mere end man lige regner med. Det startede som et samarbejde med investeringer i et tv-format og endte som et rigtig godt venskab. Det er et stort tab for os begge to, afsluttede Jesper Buch.

LÆS OGSÅ: Teitur slipper ikke: Skal betale for retssagen

Du kan se billeder fra bisættelsen øverst i artiklen.

Læs mere om