SE BILLEDERNE: Det flotteste badeværelse i ‘Nybyggernes’ historie

Niveauet er højt i dette års sæson af ‘Nybyggerne’ – Det blev bevist i aftenens afsnit, hvor det flotteste badeværelse i ‘Nybyggernes’-historie blev kåret.

Af Lotte Knudsen - 14. oktober 2020 kl. 20:58

Meterlange marmorfliser, sorte lister og et herskabeligt touch – Det er opskriften på det flotteste badeværelse i ‘Nybyggernes’-historie, som indbragte Stephanie og Kristoffer ugens sejr og 20.000 kroner ekstra til byggekontoen.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Parret imponerede blandt andet dommerne med deres håndværk og ved at bruge kæmpe marmorfliser på gulv og i brusenichen.

De store marmorfliser kom i spil ved en ren tilfældighed.

– Vi ville gerne have nogle store fliser – men i de byggecentre vi kom ind i, var store fliser en bestillingsvare, og de tog flere dage at få hjem, hvilket der ikke var tid til i ‘Nybyggerne’. Vi fortsatte dog jagten, og til sidst kom vi ind i ‘Fliseforum’, hvor de tilfældigvis havde de her helt enorme fliser – Altså fliser der var meget større, end dem vi egentligt søgte, fortæller Stephanie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden

Stephanie og Kristoffer tog chancen, købte fliserne og lagde dem, og de faldt i dommernes smag.

– Jeg var mundlam, da jeg så badeværelset i rødt hus. Flisearbejdet var flot, fuerne var flotte, og sokkelflisen sad også lige i skabet. Der var så mange fine detaljer derinde, som i har lavet perfekt, roste dommeren Ask Abildgaard i aftenens afsnit på TV2.

– I har lavet et rum, som er fremsynet og moderne, og som giver et helt fantastisk helhedsindtryk, når man træder ind i det, roste dommeren Mette Helena Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Sunnva og Martin tager stor chance i ‘Nybyggerne’

Dommerne erklærede Stephanie og Kristoffer som vindere af ugens rum og gav rummet titlen: ‘Det aller flotteste badeværelse i ‘Nybyggernes’-historie’.

– Vi er mega stolte af os selv – Både af vores arbejdsindsats, arbejdsproces og af resultatet, fortæller Stephanie

– Badeværelset er et komplekst og svært rum at indrette, så det var helt vildt at få så meget ros. Vi vidste dog godt, at hvis vi nåede i mål med vores ambitioner, så ville det blive godt, fortæller Kristoffer til HER&NU.

Se med i ‘Nybyggerne’ hver onsdag klokken 20:00 eller på TV2 play. 

Hvilket af parrene synes du lavede det flotteste badeværelse?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...